Referenties - Houten vakantiehuizen

Een houten vakantiehuis heeft uiteraard ook onderhoud nodig. Soms is het zo dat juist bij dit soort huizen er extra goed nagedacht moet worden over het onderhoud. U bent niet altijd aanwezig in een vakantiewoning en ondertussen staat uw kostbaar bezit wel bloot aan alle weersinvloeden.

We helpen vaak mensen met een houten vakantiehuis en zorgen voor een passend verfadvies. Neem op uw gemak deze onderstaande projecten door. Mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw eigen situatie, neem dan gerust contact met ons op.

Houten huizen in Zweden verven doe je het best met Scandinavische houtverf. Maar die verf kan ook uit Nederland worden geleverd.

Bij dekkend schilderen is de ondergrond niet zichtbaar. Vaak is dit de enige oplossing voor een houten huis. Ook het houten recreatiehuis van de familie Schuppen in Oude Mirdum wordt dekkend geschilderd.

Een Nederlandse familie met een vakantiehuis in Hongarije deed een beroep op Hout Coatings voor het schilderen. De familie wilde een duurzame verflaag voor hun loghuis.

Hout Coatings was betrokken bij het schilderen van een nieuw vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. De woning is eigendom van een Nederlander.

In Noordwijk leverde Huisje van Hout een prachtige vakantiewoning van 55 vierkante meter. Deze werd afgewerkt met Jotun Demidekk Ultimate, zowel binnen als buiten.

Huisje van Hout bouwde dit prachtige huisje voor een ontwerper in Lochem. Het is een schitterend gelegen vakantiewoning met een zogeheten lessenaarsdak.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier