Houten stacaravan verven en onderhouden

Hout Coatings adviseerde bij houten stacaravan verven en onderhouden.

Want ja, het is misschien moeilijk voor te stellen, maar dit is een stacaravan. Tenminste, zo staat het te boek. Hout Coatings leverde de verf. Als we aan houten gebouwen denken, gaan de gedachten vooral uit naar houten woningen zoals houten huizen en vakantiehuizen, of naar houten schuren, houten carports of houten verandas. Maar er zijn ook stacaravans die zijn opgetrokken uit hout. Zoals deze in Epe.

Een houten stacaravan klinkt klein, maar er zit alles in: woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer. Het bouwwerk is goed geïsoleerd. Het is geen officieel woonhuis maar je zou er permanent kunnen wonen en het comfort is groter dan in menig rijtjeshuis of appartement.

Stacaravan verven met Jotun Demidekk

Hout Coatings leverde de verf voor deze stacaravan. Aan de buitenkant kwam Jotun Demidekk Ultimate, de terecht meest gekozen houtverf van de Noorse fabrikant. Niet alleen staat Demidekk Ultimate garant voor een mooi resultaat, het is ook nog eens een van de meest duurzame verven op de markt. Wie lang wil genieten van een houtcoating, komt al snel bij dit product uit.

Binnen gebruikten de eigenaren paneellak met een sterke UV-filter zodat het hout goed beschermd is tegen invallend zonlicht. Geen overbodige luxe gezien de vele ramen. Wie slim en effectief wil schilderen, moet zeker aan de coatings van Jotun denken.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.