Houten logbouw woning beitsen in Swolgen

Waarmee moet je houten logbouw woning beitsen? Bas Weijmans van Loghomes Nederland in Swolgen geeft het goede voorbeeld en koos Jotun Demidekk 

Strukturlasyr-houtverf. Een modelwoning van een bedrijf dat logbouw verkoopt, moet er perfect uitzien. Bas van Loghomes Nederland beseft dat maar al te goed.

Via de website HoutKompas presenteert Loghomes Nederland de vele woonhuizen, chalets, tuinhuizen en veranda's die het bedrijf levert aan klanten in Europa en de VS. In alle gevallen gaat het om houtbouw. Maar niets werkt als voorbeeld zo goed als een echt huis dat je kan voelen. Dus bouwde Loghomes een nieuwe houten modelwoning. Die moest natuurlijk wel geverfd worden om de logbouw te beschermen tegen weer en wind.

Houten logbouw woning beitsen met: Demidekk Strukturlasyr

Op advies van Hout Coatings werd gekozen voor Jotun Demidekk Strukturlasyr in de warme bruine kleur (Eiche Dunkel). Demidekk Strukturlasyr is een matte, semi-dekkende beits en geeft een niet-filmvormende bescherming. De beits stoot water af, is UV-bestendig en voorkomt scheurvorming in het hout. Omdat deze houtverf goed vloeit en snel droogt, is het aanbrengen gemakkelijk en heb je er snel plezier van. Loghomes Nederland beschikt nu over een prachtig nieuwe modelwoning die er jaren tegen kan.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.