Houten huizen Beitsen Oosterwold

Hout Coatings leverde beits voor de kavels in Hof van Oosterwold. Dit is een uniek gebied bij Oosterwold met houten huizen, verdeeld over elf kavels. Alle huizen werden aan de binnenkant afgewerkt met Jotun Panellakk.

Hof van Oosterwold meet 1,5 hectare. Tien procent bestaat uit groen, de overige negentig procent zijn verdeeld over kavels van uiteenlopende grootte. Doel van het project is om een omgeving te scheppen waar wonen, werken en stadslandbouw mogelijk zijn, terwijl tegelijk leven op het plattenland wordt ervaren. Er komen veel statige naaldbomen, een grote variëteit struiken, grasvelden en een ruim bemeten vijver in de gezamenlijke ruimte.

Houten huizen Oosterwold

De huizen, allemaal zelfvoorzienend, zijn geïmporteerde logbouwwoningen (houtskeletbouw) uit de Verenigde Staten. Bij logbouw wordt er gebouwd met massieve 

houten balken, die ofwel rond of rechthoekig zijn. Ze geven een huis een heel sterk, authentiek en stoer karakter. De huizen in Hof van Oosterwold zijn allemaal van douglas hout, een sterke en zeer populaire houtsoort die we in veel houten huizen tegenkomen. De Panellakk werd aangebracht met roller en kwast.

Jotun Panellakk voor Hof van Oosterwold

Hof van Oosterwold koos op advies van Hout Coatings voor Jotun Panellakk omdat deze beits duurzaam, dampopen en goed vochtregulerend is. Panellakk is in de basisversie kleurloos en geeft dan een volkomen onzichtbare, beschermende matte film op het hout. De beits is echter ook leverbaar in diverse transparante kleuren.

 

 

Bel gerust

Wilt u meer weten over het beitsen van uw houten huis neemt u dan contact met ons op. Hout Coatings kan u ook helpen met advies over beits kopen, of het aanbrengen van Beits.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw Houten huis beitsen via ons contactformulier.

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.