Houten Huis Wit Dekkend Beitsen

Een douglas houten huis in Swifterband onderging, met hulp van Hout Coatings, een complete face-lift. De eigenaar was het donkerbruin gebeitste huis beu en wilde iets totaal anders. Dus werd besloten dit Douglas houten huis wit te beitsen.

Een van de grote voordelen van dekkende beits is dat je je woning een nieuwe look kunt geven. Een radicaal andere kleur geeft je bijna het gevoel in een nieuw huis te wonen. De schilderbeurt in Swifterband was een puur esthetisch verhaal. De eigenaar vond het bruin van de logbouw niet mooi en koos ervoor zijn huis wit te laten beitsen. 

Het was een vrij omvangrijke klus. Er moest 100 vierkante meter douglashout worden geschilderd. We berekenden dat hiervoor twintig liter beits nodig was


Douglas houten huis wit dekkend beitsen met: Jotun Demiddekk

De klant koos voor Jotun Demidekk Ultimate. Een zeer verstandige keus, want deze beits behoort tot de top op dit gebied.

Demidekk Ultimate staat garant voor lang behoud van kleur en glans, en is prima bestand tegen alle weertypen. Doordat de beits onderhoudsarm is, heeft de eigenaar van het douglashouten huis er voor vele jaren geen omkijken meer naar. En als hij zich toch omdraait ziet hij een prachtig fris wit huis waar eerst een donkerbruine woning stond.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.