Referenties - Houten huis verven

Een houten huis verven is een grote klus en moet vakkundig gebeuren. Het gaat niet alleen om geschikte verf of beits, maar ook om de aanpak. In welke staat is uw houten woning? Is impregneren nodig? Moet er iets hersteld worden? En hoe staat het met onderhoud achteraf?

Elke dag helpen wij onze klanten bij de keuze van de juiste houtverf of beits voor hun houten huis, en over de beste aanpak. Hieronder staan enkele van projecten waarbij wij behulpzaam waren. Mocht uw huis toe zijn aan een schilderklus, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Op een steenworp afstand van de Vinkeveense Plassen staat deze prachtige moderne houten huis van houtskeletbouw. Dankzij Hout Coatings heeft de eigenaar het houten huis een frisse nieuwe uitstraling kunnen geven.

Uiterlijk is belangrijk. Dat geldt voor mensen, maar ook voor houten huizen. Dit huis stond al een half jaar te koop, maar vond geen koper. Een houten huis opknappen kan verschil maken, zo bleek.

Ontdek de kracht en effectiviteit waarmee de juiste producten uw houten loghouse, houten schuur of houten blokhut kunnen opknappen....

In dit geval moest een houten huisje volledig opgeknapt worden. Hout Coatings heeft samen met de eigenaren gekeken hoe ze op de beste manier het houten huisje konden schilderen...

In Midlaren staat deze prachtige houtskeletwoning van Scanabouw. Dit was niet altijd het geval. Vroeger stond er een zomerhuis. Onze opdrachtgever kreeg echter toestemming om er een dienstwoning te bouwen.

De heer Van den Poort in Wijhe heeft een houten huis gebouwd is samenwerking met een aannemer van Scanabouw. Het schilderwerk, in het voorjaar van 2011, heeft hij verzorgd op advies van Hout Coatings.

Dit Finse houten huis in Vinkenveen is door de Jotun-verf geleverd door Hout Coatings omgetoverd tot een prachtige woning. Met de eigenaar zijn we door goede advisering tot een opmerkelijke en stijlvolle kleurenkeuze gekomen.

Dit prachtige houten huis van de familie Frie in Almere Poort is in oktober 2010 van een frisse verflaag voorzien. Op aanraden van Hout Coatings is gekozen voor Jotun Trebitt superbeits. Het resultaat kan zich laten zien.

Lijnzaadolie of lijnolie wordt al eeuwenlang gebruikt, onder meer als conserveermiddel voor ongeverfd hout. Dit betekent niet dat het zonder meer op de gevel van een houten huis kan worden aangebracht.

Een houten huis in de polder: eigenlijk is dat vragen voor moeilijkheden. Maar niet voor wie deskundig advies inwint en de juiste houtverf gebruikt.

Een gezellig houten huis aan de Vinkeveense Plassen: het is een droom van velen. Sommigen maken die droom waar, zoals de familie die dit huis liet bouwen. Het werd besteld in Oost-Europa en door Oost-Europese timmerlui in Nederland gebouwd.

In april 2013 was Hout Coatings als adviseur betrokken bij de schilderbeurt van een huis in Vianen. De houten woning was al zeker tien jaar niet meet geschilderd en dit was te zien.

Houten huizen zijn gevoelig voor alle weertypen. Daarom is regelmatig en kwalitatief goed onderhoud erg belangrijk. Verf speelt daarbij een essentiële rol. Dit ondervond ook de familie Bons.

In april 2013 was Hout Coatings als adviseur betrokken bij een schilderproject in Scharendijke. Daar was een houten huis door uitdroging en oude verf erg lelijk geworden. Een flinke opknapbeurt verder en het huis ziet er als nieuw uit.

Een houten huis in Duitsland was dringend toe aan een verfbeurt. De oude verf was van lage kwaliteit en de eigenaar schakelde Hout Coatings in.

Een houten huis in Swifterband onderging, met hulp van Hout Coatings, een complete face-lift. De eigenaar was het donkerbruin gebeitste huis beu en wilde iets totaal anders.

De familie Geurts stak de handen uit de mouwen om haar houten woning van fraaie kleuren te voorzien. De familie heeft het huis zelf gebouwd en wilde ook zelf schilderen.

Dit houten huis in Noord-Brabant was lang geleden met verkeerde verf geschilderd. Het bevond zich in slechte staat toen de eigenaar Hout Coatings benaderde voor advies. Wij hebben het project van begin tot eind begeleid.

Dit is een houten woning van het type "omgekeerde houtstapelbouw". Het staat in Aartswoud en is gebouw ter vervanging van een stenen huisje.

Een houten woning in de natuur stelt bijzondere voorwaarden aan de keuze van de houtverf. Dit merkte Hout Coatings bij deze woning in De Hoef aan het Amstelwater.

Houtverf van Hout Coatings maakt houten huizen mooi. Dat ondervond ook de familie Steinbacher in Vinkeveen. Het huis was dringend toe aan een tweede leven.

In Nijmegen verfde een vakman een houten huis gebouwd door Finnhouse. De woning leed onder een teveel aan spinthout.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier