Opfrisbeurt voor houten huisje met Jotun

In dit geval moest een houten huisje volledig opgeknapt worden. Hout Coatings heeft samen met de eigenaar gekeken hoe ze op de beste manier het houten huisje konden schilderen.

Niet elke houtbouwer besteedt even veel aandacht aan nazorg. Eenmaal verkocht, vindt men het niet meer nodig om ernaar om te kijken. Dat is jammer, want hierdoor ontstaan veel problemen die op termijn voor hoge kosten kunnen zorgen.

Bescherming tegen houtrot

Als een houtbouwer actief goed onderhoud stimuleert, kan de koper zich later heel wat kopzorgen besparen. Bij de opfrisbeurt moest veel houtrot worden weggehaald.

Vanaf het begin moest alles weer worden opgebouwd met Visir en natuurlijk Jotun Optimal. Ook de kozijnen werden opnieuw gedaan met Optimal. Deze verf vloeit zo mooi uit dat het voor kozijnen een ideale oplossing is. Zo krijg je een echt duurzame behandeling. Ook dit houten huisje staat er de komende twaalf jaar weer goed bij.

Speciaal ontwikkelde houtverf

De duurzaamheid van de producten van Jotun spreekt zowel ons als de klanten erg aan. Als dekkende houtbescherming kent Jotun Optimal geen gelijke, voor zowel houten woning, houten schuur, houten carport als houten blokhut.

Het is geen wonder dat Jotun Optimal als beste naar voren komt in een test van de gezaghebbende Zweedse verzekeringsmaatschapij Folksam. In Scandinavië is deze verf, speciaal ontwikkeld voor houten woningen, al jaren in gebruik.

NOOT: Jotun Optimal heet tegenwoordig Jotun Demidekk Ultimate. Bijna hetzelfde product, en zelfs nog beter!

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier.