Houten huis met een gezicht dank zij houtverf van Jotun

De familie Geurts stak de handen uit de mouwen om haar houten woning van fraaie kleuren te voorzien. De familie heeft het huis zelf gebouwd en wilde ook zelf schilderen.

Omdat de familie zich bewust was van het belang van goede verf, namen ze contact op met Hout Coatings voor advies. Verf is namelijk niets iets waarop u moet bezuinigen. Wie bezuinigt op verf is namelijk op de lange termijn meer geld kwijt. Hoe dit kan? Goedkope houtverf blijft niet lang mooi en dus moet u vaker overschilderen. Twee schilderbeurten met goedkope verf vallen duurder dan één keer schilderen met kwaliteitsproducten. En het kost nog meer tijd ook.

Echt bezuinigen is dus kiezen voor kwaliteit. Dat had de familie Geurts goed in de gaten. Ze wilden bovendien kunnen kiezen uit de ontelbare kleuren van het Jotun verfsysteem. Ze wisten dat hier de kleuren tussen zaten die hun huis een natuurlijke uitstraling zouden geven.

Wat werd uiteindelijk aangeschaft?

  • twee maal 9 liter Visir Klar (impregneermiddel)
  • drie maal 10 liter Jotun Demidekk Strukturlasyr, kleur: burmateak (code 623)
  • twee maal 3 liter Jotun Demidekk Vindu, kleur: puur wit (9010)

Het slimme van deze combinatie was dat het huis echt een "gezicht" kreeg; kozijnen, deuren en boeiboorden kregen een andere kleur. Het was even werken maar de familie Geurts was bijzonder gelukkig met het resultaat. Ook u kunt zo'n mooi huis hebben met houtverf van Jotun. Neem contact op met Hout Coatings voor deskundig en gratis advies.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier