Modern houten huis met een nieuwe uitstraling

Op een steenworp afstand van de Vinkeveense Plassen staat deze prachtige moderne houten huis van houtskeletbouw. Dankzij Hout Coatings heeft de eigenaar het houten huis een frisse nieuwe uitstraling kunnen geven. Om het pand lang en zorgeloos in topconditie te houden, gebruikte de eigenaar Trebitt Superbeis, een echte superbeits van het gerenommeerde Noorse merk Jotun.

De perfecte combinatie van houtverf

Bij transparante verf is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de kleur van het hout. Bij deze woning zit er red cedar op, waarvoor een bruinrode gloed van Jotun is gekozen (kleurnummer 433). Ook moet de schilder rekening houden met de afwerkingskleuren van kozijnen en deuren. In de funderingslaag komt de kleur van het dak terug. De keuze van de juiste kleuren is absoluut essentieel. De perfecte combinatie kan een enorm verschil maken in uitstraling. Advies van Hout Coatings is dan op zijn plaats. Wij hebben een jarenlange ervaring in het schilderen van houten woningen en andere houten bouwprojecten. Het merk dat wij, op basis van onze ervaring, van harte aanbevelen is Jotun.

Transparante beits van Jotun

De Trebitt Superbeis die de eigenaar van deze woning aanschafte, is een voorbeeld van zo'n topproduct. Het is een watergedragen transparante beits voor de behandeling van hout in de buitenlucht. Door de unieke samenstelling geeft deze superbeits een betere bescherming dan andere transparante producten. Het is maar één van de vele producten waar Hout Coatings enthousiast over is. Vraag vrijblijvend advies hoe wij ook u kunnen helpen met het onderhoud van uw huis.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier.