Hout schilderen van kinderopvang in Doesburg

Hout schilderen van kinderopvang. Huisje van Hout heeft in Doesburg een prachtig huisje gebouwd om een kinderopvang te realiseren. Aan de binnenkant is het hout helemaal behandeld met paneellak. Zo kan het hout aan de binnenkant eenvoudig schoongemaakt worden. Bovendien zit er dankzij deze verf een goede UV filter in het hout.

De houten vloeren zijn behandeld met Jotun Oxan A/U. Dit is een transparante en slijtvaste coating die ook veel voor betonnen vloeren wordt gebruikt. De verf is uitermate geschikt voor houten vloeren en staat bekend vanwege de hoge slijtvastheid.

De buitenkant is behandeld met dekkende buitenbeits van Jotun Demidekk. Een kinderopvang wordt intensief gebruikt. Dit betekent dat het hout ook gevoeliger is voor beschadigingen. Slijtvaste, duurzame verf van hoge kwaliteit is daarom essentieel. Anders moet er snel overgeschilderd worden. Dat is duur en onpraktisch.

Zelf schilderen?

Wie een houten huis of tuinhuis bestelt bij Huisje van Hout heeft overigens de mogelijkheid om al het hout geschilderd te laten komen. Dit scheelt werk en verzekert u van een perfecte uitvoering van het schilderwerk. Zelf schilderen is natuurlijk wel goedkoop. Hebt u er tijd voor, dan is het ook goed te doen. Het is op zich eenvoudig en snel, en wordt alleen tijdrovend bij grote oppervlakken of als de omstandigheden tegenzitten.

De verven van Jotun zijn makkelijk aan te brengen en vloeien mooi uit, zodat het resultaat er altijd goed uitziet en duurzaam is. De gebruikers van de kinderopvang in Doesberg kunnen dit alleen maar beamen.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.