Hout Beitsen - Logbouw

Het hout beitsen van een logbouw woning, waarmee kun je dat het beste doen en hoe ga je te werk? Bas Weijmans van Loghomes Nederland in Swolgen geeft het goede voorbeeld en koos Jotun Demidekk 

Strukturlasyr-beits. Een modelwoning van een bedrijf dat logbouw verkoopt, moet er perfect uitzien. Bas van Loghomes Nederland beseft dat maar al te goed.

Via de website HoutKompas presenteert Loghomes Nederland de vele woonhuizen, chalets, tuinhuizen en veranda's die het bedrijf levert aan klanten in Europa en de VS. In alle gevallen gaat het om houtbouw. Maar niets werkt als voorbeeld zo goed als een echt huis dat je kan voelen. Dus bouwde Loghomes een nieuwe houten modelwoning. Die moest natuurlijk wel gebeitst worden om de logbouw te beschermen tegen weer en wind.

Hout beitsen met Jotun Demidekk Strukturlasyr

Op advies van Hout Coatings werd gekozen voor Jotun Demidekk Strukturlasyr in de warme bruine kleur (Eiche Dunkel). Demidekk Strukturlasyr is een matte, semi-dekkende beits en geeft een niet-filmvormende bescherming. Door het hout te beitsen stoot het water af, is UV-bestendig en voorkomt scheurvorming in het hout. Omdat deze beits goed vloeit en snel droogt, is het aanbrengen gemakkelijk en heb je er snel plezier van. Loghomes Nederland beschikt nu over een prachtig nieuwe modelwoning die er jaren tegen kan.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

   

 

Bel gerust

Wilt u meer weten over het beitsen van uw houten logbouw woning beitsen neemt u dan contact met ons op. Hout Coatings kan u ook helpen met advies over beits kopen, of het aanbrengen van Beits.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw Hout beitsen via ons contactformulier.

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.