Grenen Woning Rood Dekkend Beitsen

Een Grenen woning rood dekkend beitsen in Siddeburen. Dit is een bijzondere woning omdat iedereen leeft op dezelfde verdieping. Woonkamer, keuken, slaapkamers en badkamer bevinden zich op de eerste verdieping omdat een van de bewoner blind is. Zo is een veilige omgeving verzekerd.

De grenen gevelbekleding is dekkend gebeitst in Noors-rood, de forse hoekstukken steken hierbij duidelijk af. Deze "gepotdekselde" red cedar delen zijn in twee lagen gebeitst met Jotun Demidekk Strukturlasyr in de kleur met RAL-code 623. Deze kleur wordt omschreven als Burmateak. Een prachtige Noors rode kleur / uitstraling.

 

Grenen woning rood dekkend beitsen met: Jotun Strukturlasyr, Vindu en Visir 

De eigenaren kozen voor Jotun Strukturlasyr, een transparante beits voor buiten, op waterbasis. Jotun geeft hiervoor acht jaar onderhoudsvrije garantie. Beits is vaak lastig om gelijkmatig aan te brengen.

Hout Coatings adviseert een brede blokkwast te gebruiken. Het beste is om plank per plank te beitsen. Het aanzetten van de kwast is hierdoor niet meer zichtbaar. Door contrasterende kleuren te gebruiken geef je een huis een gezicht. Hier is een dekkende beits gebruikt voor de ramen en kozijnen en de hoeken van het huis . Dit is gedaan met Jotun Demidekk Vindu in RAL 471 (antiek wit).

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.