Fins Houten Huis Dekkend Beitsen

Bij dit Finse houten huis dekkend beitsen was de keuze van kleuren heel belangrijk. Wie de kleuren uitkiest voor de schilderbeurt van een huis moet altijd rekening houden met de omgeving. Dit was ook het geval in Vinkeveen, waar het aangrenzende water een sfeerbepalende factor was. Dit huis wilde een rustige uitstraling. Daarom werd er gekozen voor niet meer dan twee kleuren. In goed overleg gekozen voor zachte leverkleuren. Die passen bij de kleur van het water en kwamen heel goed tot uiting in deze omgeving. 

Fins houten huis dekkend beitsen met: Jotun Demidekk Beits

Fins houten huis logbouw

Dit is de beste beits voor nagenoeg alle houten woningen en projecten. Een gezaghebbende test van de Zweedse verzekeringsmaatschapij Folksam bewijst dit jaar na jaar, en in Zweden kunnen ze het weten want daar is houtbouw al sinds mensenheugenis een gangbare manier van bouwen.

Jotun Demidekk is speciaal ontwikkeld voor houten woningen zoals dit Finse houten huis in logbouw. Het is primair voor buiten, maar kan ook binnen worden gebruikt. Deze watergedragen dekkende beits laat de houtstructuur zichtbaar en is bovendien zeer sterk en elastisch. 

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

NOOT: Jotun Optimal heet tegenwoordig Jotun Demidekk Ultimate. Bijna hetzelfde product, en zelfs nog beter!

 

BEL GERUST

Wilt u meer weten over beits kopen en hoe u de beits op de beste manier kunt aanbrengen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw Fins houten huis dekkend beitsen via ons contactformulier.

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.