Douglas loghouse verven in Hoogwoud

Ontdek de kracht en effectiviteit waarmee de juiste producten uw houten loghouse, houten schuur of houten blokhut kunnen opknappen. Door dit houten loghouse te verven zorgde voor een geheel nieuwe uitstraling.  Deze logbouw (met douglashout) zag er door verwaarlozing en achterstallig onderhoud heel slecht uit. We gingen samen met de eigenaar aan de slag om uit te kijken hoe dit huis weer een frisse, nieuwe uitstraling kon krijgen.


Douglas loghouse verven met: Jotun Demidekk

Jotun is met zijn topproduct Jotun Demidekk Ultimate (voorheen Optimal) de ideale aanvulling. Deze verf is in Noorwegen speciaal ontwikkeld voor loghuizen zoals dit. Het is in de eerste plaats geschikt voor buitengebruik, maar ook binnen zijn er prima resultaten mee te behalen, zeker ook bij logbouw van douglas.

Logbouw douglas hout

Demidekk is een watergedragen dekkende beits en laat de houtstructuur zichtbaar. Een duurzaam resultaat dat mooi oogt is het gevolg. Door de combinatie van kwaliteiten geeft Jotun een onderhoudsarme periode van maar liefst twaalf jaar.

De samenwerking van kwalitatief sterke producten zoals Repair Care en houtverf van Jotun zorgde ervoor dat we dit loghuis in een nieuwe jas konden steken. Uiteindelijk naar tevredenheid van de klant. Repair Care levert een pakket aan producten op het gebied van houtreparatie. De resultaten van ervan zijn tot ver over de landsgrenzen bekend en inmiddels dé maatstaf voor duurzaam houtherstel. Hout Coatings is er trots op deze verf te mogen leveren.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.