Douglas Houten Loghouse Dekkend Beitsen

Douglas houten loghouse dekkend beitsen in Lelystad. Dit huis was in beroerde conditie, maar is nu weer tiptop in orde. We constateerden bij een inspectie dat de woning slecht gebouwd was. Er was heel veel gebruik gemaakt van spinthout. Dit is het zachtere hout dat direct onder de bast van een boom zit. In een boom begeleidt het vocht en helaas blijft die eigenschap behouden als het voor een huis wordt gebruikt. Spinthout is erg gevoelig voor schimmels.

De woning in Lelystad had een overkapping die de eigenaar zelf had gebouwd. Hij liet een specialist komen om het houtrot te herstellen. Sommige stukken bleken geheel vervangen te moeten worden. Hiervoor werd een beroep gedaan op Repair Care, dat de klus goed klaarde.


Douglas houten loghouse dekkend beitsen met: Jotun Demidekk 

Houtrot verwijderen en het hout herstellen is trouwens niet eenvoudig. Het is altijd aangeraden dit door een specialist te laten doen om verdere schade te voorkomen. Nadat het hout weer in orde was, zijn er twee lagen Jotun Demidekk Ultimate aangebracht.

Het loghouse van douglashout kan er nu voor vele jaren tegen. De beits van Jotun draagt hiertoe in belangrijke mate bij omdat deze extra beschermend werkt en bovendien zeer duurzaam is. Wat eerst een loghouse in slechte conditie was, ziet er nu weer bijna als nieuw uit.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.

 

BEL GERUST

Voor meer informatie over beits kopen of over het gebruik ervan kunt u altijd contact met ons opnemen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u vertellen wat het beste product is voor uw project. 

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw Douglas houten loghouse dekkend beitsen via ons contactformulier.

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.