Douglas Houten Huisje Dekkend Beitsen

Hout Coatings adviseerde bij het dit douglas houten huisje verven in Epe. Als we aan houten gebouwen denken, gaan de gedachten vooral uit naar houten woningen zoals houten huizen en vakantiehuizen, of naar houten schuren, houten carports of houten verandas. Maar er zijn ook houten huisjes die zijn opgetrokken uit hout en als stacaravan dienen.

Een houten stacaravan klinkt klein, maar er zit alles in: woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer. Het bouwwerk is goed geïsoleerd. Het is geen officieel woonhuis maar je zou er permanent kunnen wonen en het comfort is groter dan in menig rijtjeshuis of appartement.

Douglas houten huisje dekkend beitsen met: Jotun Ultimate en Panellak

Aan de buitenkant kwam Jotun Demidekk Ultimate, de terecht meest gekozen beits van de Noorse fabrikant. Niet alleen staat Demidekk Ultimate garant voor een mooi resultaat, het is ook nog eens een van de meest duurzame beitsen op de markt. Wie lang wil genieten van een houtcoating, komt al snel bij dit product uit.

Binnen gebruikten de eigenaren Panellak met een sterke UV-filter zodat het hout goed beschermd is tegen invallend zonlicht. Geen overbodige luxe gezien de vele ramen. Wie douglas slim en effectief wil beitsen, moet zeker aan de beitsen van Jotun denken.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.