Douglas houten huis verven in Breda

Dit houten huis in Breda stond al een half jaar te koop, maar vond geen koper. Totdat er besloten werd om dit douglas houten huis verven. Hout Coatings adviseerde de toenmalige eigenaar om het te koop staande pand van een nieuwe verflaag te voorzien. Geloof het of niet, maar een week nadat het geschilderd was, was het huis verkocht. Opnieuw een voorbeeld van het positieve effect dat een grondige houten huis opknappen met een goede laag houtverf van topkwaliteit kan hebben.


Douglas houten huis verven met: Demidekk Ultimate Täckfärg

Bij dit huis ging het om logbouw met douglashout. Voordat het opnieuw geschilderd werd, had het houten huis jarenlang in de Oxan Wood-houtbeits gestaan. Mede op ons advies schakelde de eigenaar over op Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg. Dit betekent niet dat Jotun Oxan Wood van slechte kwaliteit is. Integendeel, dit is een uitstekende transparante houtbeits. Als er echter keer op keer een nieuwe transparante verflaag over de oude wordt aangebracht, verliest deze zijn kracht. Een oplossing is dan alles verwijderen en vervolgens Oxan Wood aanbrengen of een dekkende laag Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg.

Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg is een watergedragen, dekkende beits voor buiten die de houtnerf zichtbaar laat. Het is absoluut het beste product in houtverf, zo is ons gebleken. Jotun garandeert een lage onderhoudsvrije periode van twaalf jaar.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. Deze houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.