Douglas Houten Huis Dekkend Beitsen

Douglas houten huis dekkend beitsen in de polder is moeilijk door de vochtige omgeving. De familie Groeneveld in De Kwakel, eigenaar van een douglas houten huis in houtskeletbouw, kan dit alleen maar beamen.

Waarom zijn houten huizen minder geschikt voor de polder? Het antwoord ligt eigenlijk voor de hand: de Nederlandse polder is rijk aan water. De vochtige grond kan op het hout inwerken en dat kan voor allerlei problemen zorgen. Ook de wind heeft er vrij spel.

Toch hoeft dat geen belemmering te zijn om in een prachtig gelegen huis als dat van de familie Groeneveld te wonen. Wie een houten huis vanaf het begin goed behandelt, kan zich namelijk beschermen tegen het probleem van de vochtige grond.

 

Douglas houten huis dekkend beitsen met: Jotun Visir, Trebitt & Demidekk

De familie Groeneveld wilde het huis weer gebeitst hebben evenals een nieuwe aanbouw. Nieuw hout wordt altijd eenmaal in de Visir Klar gezet, het topproduct van Jotun voor wie douglashout moet impregneren. Dit verduurzaamt het hout en geeft schimmels geen kans. Het project is daarna afgewerkt. Hiervoor kan bij nieuw douglashout gekozen worden tussen Trebitt en Jotun Optimal.

Hout Coatings hoopt de familie Groeneveld pas over twaalf jaar terug te zien. Want zo lang kan je onbezorgd wonen in een houtskeletbouw behandeld met beits van Hout Coatings.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur. 

NOOT: Jotun Optimal heet tegenwoordig Jotun Demidekk Ultimate. Bijna hetzelfde product, en zelfs nog beter!

Houtskeletbouw douglas

 

BEL GERUST

Voor meer informatie over beits kopen en het gebruik hiervan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw Douglas houten huis dekkend beitsen via ons contactformulier.

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.