Douglas hout behandelen in Doesburg

Huisje van Hout heeft in Doesburg een prachtig huisje gebouwd om een kinderopvang te realiseren.Douglas hout behandelen gebeurde met verven van Jotun.De verven van Jotun zijn makkelijk aan te brengen en vloeien mooi uit, zodat het resultaat er altijd goed uitziet en duurzaam is. De gebruikers van de kinderopvang in Doesberg kunnen dit alleen maar beamen.

Douglas hout behandelen met: Oxan A/U en Demidekk

De binnenkant is behandeld met Jotun panellak. Zo kan het hout aan de binnenkant eenvoudig schoongemaakt worden. Bovendien zit er dankzij deze verf een goede UV-filter op het hout.

De houten vloeren zijn behandeld met Jotun Oxan A/U. Dit is een transparante en slijtvaste coating die ook veel voor betonnen vloeren wordt gebruikt. De verf is uitermate geschikt voor houten vloeren en staat bekend vanwege de hoge slijtvastheid.

De buitenkant is behandeld met dekkende buitenbeits van Jotun Demidekk. Een kinderopvang wordt intensief gebruikt. Dit betekent dat het hout ook gevoeliger is voor beschadigingen. Slijtvaste, duurzame verf van hoge kwaliteit is daarom essentieel voor houtskeletbouw. Anders moet er snel overgeschilderd worden. Dat is duur en onpraktisch.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.