Chalet Woning Zwart Dekkend Beitsen

Hier ging het om een chalet woning zwart dekkend beitsen in Midlaren. Een prachtige douglas houten (houtskelet) bouw van Scanabouw. Dit was niet altijd het geval. Vroeger stond er een zomerhuis maar onze opdrachtgever kreeg echter toestemming om er een dienstwoning te bouwen.

Het ontwerp van het woning is gebaseerd op klassieke chalets. Het huis heeft een grote dakoverstek aan de voorzijde, ondersteund door witte spanten. Dit is niet alleen een noodzakelijk om het dak te steunen, maar geeft de woning ook een karakteristieke uitstraling. De planken zijn rondom een maal gebeitst met Jotun Visir Klar en daarna met Jotun Demidekk Ultimate. De kleur? Diepzwart of wel RAL 9005. Voor de kozijnen, deuren en overstek koos de eigenaar Lyss antiek 471.

Chalet woning zwart dekkend beitsen met:  Jotun Visir Klar en Demidekk

douglas hout houtskeletbouw

In het algemeen geldt dat als gekozen wordt voor zwart als dominante kleur, het niet verstandig is om voor de details het witste wit te kiezen. Dit contrasteert te hard. Het is beter om voor een zachtere tint te kiezen. De gekozen beits soorten voor de woning zijn overigens klassiekers als het gaat om houten huizen.

Jotun Visir Klar geeft langdurige bescherming aan de ondergrond en is ook zeer geschikt voor douglashouten houtskeletbouw. Jotun Demidekk Ultimate is al vele jaren de populairste beits voor houtbouw. Niet alleen ziet een woning er met deze coating prachtig uit, ook kan de eigenaar vele jaren rustig slapen, want Jotun is twaalf jaar lang onderhoudsarm.

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De beits is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur. 

 

Wilt u meer over welke beits u moet kopen of hoe u de beits het beste aan kunt brengen, neemt u dan contact met ons op.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw Chalet woning zwart dekkend beitsen via ons contactformulier.

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.