Referenties - Bijzondere objecten

Hout Coatings wordt regelmatig gevraagd voor bijzondere projecten. Wij helpen dan bij de keuze van de juiste houtverf of beits. Elk object is anders en verdient een benadering op maat. Zo waren we al betrokken bij de opknapbeurt van een windmolen in de polder, maar leverden we ook verf voor een conferentiecentrum en een gebouw dat een duurzaamheidsprijs won.

Hieronder staan enkele van zulke bijzondere houtverf projecten. Mocht u met een niet alledaags schilderproject zitten, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

De houten Teamtower in IJmuiden moet altijd tiptop in orde zijn voor sport-, adventure en outdoorevenementen.

Hout Coatings assisteert bij het schilderen van kleine en grote objecten, particulieren en bedrijven, kortom: overal waar houtverf voor duurzame bescherming zorgt. Onlangs waren we betrokken bij de verfraaiing van het conferentiecentrum Drakenburg in Baarn.

Het is al vaker gezegd: geen enkel hout project is voor Hout Coatings te klein, te groot of te gek. Neem nu het Varma Hus van meneer Reitzema. Het pand toont de kracht van Jotun houtverf aan.

Het clubhuis van de tennisclub in Malden was dringend toe aan een renovatie. Hout Coatings droeg een belangrijk steentje bij in de opknapbeurt. Kennis van houtverf en houtrot speelde een cruciale rol.

De eigenaren van een oude boswachterswoning in Hoenderloo stonden voor een probleem. Het huis was in zo'n slechte staat dat het niet meer te restaureren viel. Ze kozen voor vervanging.

In 't Gooi was Hout Coatings behulpzaam bij het schilderen van een praktijk van een fysiotherapeut. De praktijkruimte was ondergebracht in een houten huisje, geleverd door Huisje van Hout.

Huisje van Hout heeft in Doesburg een prachtig huisje gebouwd om een kinderopvang te realiseren. Aan de binnenkant is het hout helemaal behandeld met paneellak.

Het is misschien moeilijk voor te stellen, maar dit is een houten stacaravan. Tenminste, zo staat het te boek. Hout Coatings leverde de verf.

Gelegen aan het water lijkt het wel een tot romantisch landhuis verbouwde boerderij, ergens in Scandinavië. Maar het is een houten NME-centrum annex kinderboerderij in Oss waarvoor Hout Coatings de verf leverde.

Hout Coatings adviseerde een klant in Almere om een houten trap te schilderen met Jotun Oxan A/U. Misschien een ongebruikelijke keus, want dit is eigenlijk betonverf.

Een houten blokhut met vochtproblemen: het is niet ongewoon. In het regenrijke Nederland kan een houten huis het zwaar te verduren hebben.

Op advies van Hout Coatings werd een houten "loghouse" in Lelystad aangepakt. Het huis was in beroerde conditie, maar is nu weer helemaal in orde.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier