Beits voor modern houten huis geeft nieuwe uitstraling

Beits voor modern houten huis. Op een steenworp afstand van de Vinkeveense Plassen staat deze prachtige moderne houten huis van houtskeletbouw. Dankzij Hout Coatings heeft de eigenaar het houten huis een frisse nieuwe uitstraling kunnen geven. Om het pand lang en zorgeloos in topconditie te houden, gebruikte de eigenaar Trebitt Superbeis, een echte superbeits van het gerenommeerde Noorse merk Jotun.

De perfecte combinatie van houtverf

Bij transparante verf is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de kleur van het hout. Bij deze woning zit er red cedar op, waarvoor een bruinrode gloed van Jotun is gekozen (kleurnummer 433). Ook moet de schilder rekening houden met de afwerkingskleuren van kozijnen en deuren. In de funderingslaag komt de kleur van het dak terug. De keuze van de juiste kleuren is absoluut essentieel. De perfecte combinatie kan een enorm verschil maken in uitstraling. Advies van Hout Coatings is dan op zijn plaats. Wij hebben een jarenlange ervaring in het schilderen van houten woningen en andere houten bouwprojecten. Het merk dat wij, op basis van onze ervaring, van harte aanbevelen is Jotun.

Transparante beits van Jotun

De Trebitt Superbeis die de eigenaar van deze woning aanschafte, is een voorbeeld van zo'n topproduct. Het is een watergedragen transparante beits voor de behandeling van hout in de buitenlucht. Door de unieke samenstelling geeft deze superbeits een betere bescherming dan andere transparante producten. 

Producten zijn geleverd door Hout Coatings. De houtverf is door de klant zelf aangebracht of in samenwerking met een eigen applicateur.