11 Voordelen van Jotun Demidekk Ultimate Vindu verf voor kozijnen

Jotun Demidekk Ultimate Vindu is de toonaangevende verf voor kozijnen en al uw houtwerk buiten. Hieronder leest u waarom u deze kozijnenverf moet gebruiken, en in welke kleuren u Ultimate Vindu kunt krijgen.

Jotun Demidekk Ultimate Vindu maakt deel uit van het beroemde Demidekk-gamma, de veelzijdige en populaire productlijn van de Noorse specialist in houtverf en beits. Het is een zeer goed dekkende buitenbeits op waterbasis, toepasbaar op zowel nieuw als eerder geverfd houtwerk.

Waarvoor gebruikt u Jotun Demidekk Ultimate Vindu?

Deze dekkende beits is vooral bekend als verf voor kozijnen en andere houten details buiten. Hier leest u waarvoor u Ultimate Vindu nog meer kunt gebruiken:

 • kozijnen
 • ramen
 • deuren
 • meubels
 • steigerhout
 • dakgoten
 • omheiningen
 • balustrades
 • plastic en metaal (mits voorbehandeld met geschikte primer).

11 Voordelen van Jotun Demidekk Ultimate Vindu

 1. Ramen die zijn geverfd met deze kozijnenverf zien er voor lange tijd uit alsof ze gisteren zijn geschilderd. De duurzaamheid is werkelijk verbluffend.
 2. De alkydolie in deze beits impregneert diep in de ondergrond en geeft een zeer sterke hechting.
 3. De kleur is van superieure kwaliteit en het glansbehoud langdurig.
 4. Zuinig in gebruik: 6-9 m2 fijnbezaagd hout per liter, of 10-12 m2 geschaafd hout per liter.
 5. Jotun Demidekk Vindu is niet alleen verf voor kozijnen. Het product is veelzijdig en ook geschikt voor tuinmeubels en zelfs voor roestvrij staal. U kunt er desgewenst uw dakgoot mee schilderen.
 6. Door de lange duurzaamheid hoeft er veel minder geschilderd te worden. Wie de verfkosten berekend op jaarbasis ziet dat deze verf per saldo goedkoper is dan de concurrentie.
 7. Deze buitenverf heeft een hoge elasticiteit. Dit voorkomt barsten door uitzettend hout en verlaagt de kans op houtrot.
 8. Het product is slijtvast en waterbestendig. Conserveermiddelen in deze houtverf houden schimmels tegen. Laat de regen maar vallen.
 9. De kleurvaste pigmenten in deze dekkende buitenverf beschermen de houten ondergrond tegen de schadelijke werking van UV-stralen.
 10. De droogtijd is kort. U hebt snel plezier van uw pas geschilderde raamkozijn.
 11. Het aanbrengen is eenvoudig en de afwerking erg mooi.

Welke kleuren voor deze verf voor kozijnen?

Jotun Demidekk Ultimate Vindu is verkrijgbaar in alle RAL- en NCS-kleuren. Dit betekent feitelijk in alle kleurnuances die het menselijk oog kan waarnemen.

Overigens denken wij graag met u mee bij het kiezen van de juiste verfkleuren. Gewoon even bellen.

Meer info en bestellen

Zoekt u verf voor kozijnen, deuren en houtwerk buiten, dan staat Jotun Demidekk Ultimate Vindu snel op uw lijstje. Met onderhoudsintervallen tot 12 jaar is dit typisch zo'n Jotun verf die u graag maar niet vaak doet schilderen. Voor meer details mag u altijd contact met ons opnemen.

Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen op +31 (0)6 47 55 18 26 of via het contactformulier.