Voordelen van Jotun Demidekk Vindu

Waarom zou u schilderen met Jotun Demidekk Vindu? Er zijn immers anders producten die ook geschikt zijn om houten kozijnen mee te verven. Dat klopt, maar er zijn goede redenen om juist te kiezen voor Jotun Demidekk Ultimate Vindu, zoals de verf voluit heet.

7 Redenen om te verven met Jotun Demidekk Vindu

 1. Ramen die zijn geverfd met dit product zien er voor lange tijd uit alsof ze gisteren zijn geschilderd. De duurzaamheid is werkelijk verbluffend.
 2. De kleur is van superieure kwaliteit en het glansbehoud langdurig.
 3. Jotun Demidekk Vindu is niet alleen verf voor kozijnen. Het product is veelzijdig en ook geschikt voor tuinmeubels en zelfs voor roestvrij staal. U kunt er desgewenst uw dakgoot mee schilderen.
 4. Misschien kost Demidekk Vindu meer dan sommige andere merken. Maar het prijsverschil betaalt zich vanzelf terug. Door de lange duurzaamheid hoeft er veel minder geschilderd te worden. Wie de verfkosten berekend op jaarbasis ziet dat deze verf wellicht zelfs goedkoper is dan de concurrentie.
 5. Het product is slijtvast en waterbestendig. Conserveermiddelen in deze houtverf houden schimmels tegen. Laat de regen maar vallen.
 6. De droogtijd is kort. U hebt snel plezier van uw pas geschilderde raamkozijn.
 7. Het aanbrengen is eenvoudig en de afwerking erg mooi.

Aandachtspunten Jotun Demidekk Vindu houtverf

Zoals gezegd, het aanbrengen is niet moeilijk. Toch moet er bij het schilderen met Jotun Demidekk Vindu aan een aantal zaken worden gedacht.

 • Zorg ervoor dat de ondergrond schoon is en stofvrij. Ga je een kozijn verven van nieuw en onbehandeld hout, dan moet een hiervoor geschikt schoonmaakmiddel worden gebruikt. De vakhandel heeft dit in huis. Dergelijke middelen zijn trouwens ook prima voor eerder behandeld houtwerk.
 • Ga niet verven direct na een regenbui. Het vochtgehalte van het hout mag de 18 procent niet overstijgen.
 • Wees ook voorzichtig met direct zonlicht. Dit kan bij natte verf tot vorming van blaren leiden. Een bewolkte maar droge dag is het veiligst.
 • Breng op nieuw houtwerk eerst een dunne laag Jotun Visir Klar aan. Dit is een middel om hout te impregneren. Het zorgt voor een langdurige bescherming en stabiliseert nieuw en onbehandeld hout.
 • Goed roeren voor gebruik. En niet verdunnen!
 • Breng voor het beste resultaat drie lagen aan als het houtwerk nieuw is. Zorg natuurlijk voor een droogtijd tussen elke laag.

Samenvattend, Jotun Demidekk Ultimate Vindu is een duurzame, gemakkelijk te verwerken houtverf voor raamkozijnen. De verf kan ook voor ander houtwerk worden gebruikt. Denk aan deuren, balustrades en omheiningen.

Voor advies of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen op +31 (0)6 47 55 18 26 of via het contactformulier.