Voordelen van Jotun Demidekk Ultimate

Jotun Demidekk Ultimate is de populairste lijn houtverf van Jotun. Waarom kiezen zo veel mensen voor deze houtcoating? Hier volgen 10 redenen:

  1. Doordat de verf zeer lang kleur en glans behoudt, ziet uw houten woning er altijd mooi en presentabel uit. Uw huis behoudt zijn waarde. Een veilig gevoel in economisch barre tijden.
  2. De hoge kwaliteit van de houtverf zorgt ervoor dat overschilderen voor lange tijd onnodig is. Jotun noemt twaalf jaar als periode waarin de woning onderhoudsarm zal zijn. Minder werk dus.
  3. Jotun Demidekk Ultimate is zeer goed bestand tegen regen, vorst, UV-straling en grote verschillen in temperatuur. Schimmels en algen krijgen geen kans; het hout blijft in topconditie.
  4. Door de bescherming die deze verf biedt blijft zelfs het binnenmilieu gevrijwaard van de nadelen van schimmelvorming en overtollig vocht. Jotun Demidekk Ultimate verbetert zo indirect de leefkwaliteit.
  5. Deze verf is gemaakt op waterbasis en arm aan oplosmiddelen. Dit betekent dat de houtverf relatief milieuvriendelijk is.
  6. Doordat uw gevel onderhoudsarm is en u minder hoeft te schilderen, bent u op termijn aan schilderen minder geld kwijt.
  7. Jotun Demidekk Ultimate is ook gewoon mooi. De verf accentueert de houtstructuur.
  8. Deze verf is leverbaar in alle denkbare kleuren dankzij Jotuns unieke kleursysteem.
  9. Het aanbrengen van Jotun Demidekk Ultimate is niet moeilijk. U kunt het makkelijk zelf. Wel de instructies volgen en de gebruiksaanwijzing lezen!
  10. Koop Jotun Demidekk Ultimate in onze webshop en u kunt altijd een beroep doen op ons deskundig advies.

Fabrikant Jotun heeft bij de ontwikkeling van Demidekk Ultimate gebouwd op meer dan dertig jaar ervaring. Wetenschappelijk onderzoek heeft een rol gespeeld, maar natuurlijk ook de decennia praktijkervaring van honderdduizenden Jotun-klanten.

Voor een vrijblijvend advies of offerte belt u ons op +31 (0)6 47 55 18 26 of neem contact op via het contactformulier.