7 Redenen om te kiezen voor de matte Houtverf Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

Jotun Demidekk Ultimate Helmatt is een extra matte Houtverf. Het is in wezen een variant op de andere Demidekk Ultimate-soorten. Het spreek vanzelf dat er meer verfproducten waarmee houten gevels een mooie, matte look kunnen krijgen. Maar bij Hout Coatings kiezen we voor deze houtverf.

7 redenen om te kiezen voor Jotun Demidekk Ultimate Helmatt

  1. Helmatt geeft een bijzondere touch aan een gevel. "Helmatt" is een Scandinavisch woord dat "geheel mat" betekent, en dat is het ook: met deze verf krijgt uw woning een zeer elegante, matte look.
  2. Dit is een verf van het Noorse kwaliteitsmerk Jotun. Dit betekent een ongekende lange duurzaamheid. Hebt u uw woning met Jotun geschilderd, dan hoeft u de eerstkomende jaren niet aan overschilderen te denken.
  3. De samenstelling van deze matte buitenverf zorgt voor een unieke stabiliteit van de kleur. Uw gevel (of ander houtwerk) krijgt een eenduidige uitstraling die lang hetzelfde blijft.
  4. Regen, sneeuw of zon zijn geen probleem voor deze duurzame houtverf. Dit is een waterbestendig product dat onder extreme omstandigheden is getest en goed bevonden.
  5. U kunt deze verf even makkelijk aanbrengen als andere verven. Lees de aanwijzingen op de verpakkingen en u staat nooit voor verassingen.
  6. De snelle droogtijd zorgt ervoor dat u snel van uw extra matte gevel kunt genieten.
  7. Tussentijds onderhoud is onder normale omstandigheden nauwelijks nodig. Dit zorgt voor een relatief laag prijskaartje. Wie schildert met goedkope verf, schildert vaker. Gebruikers van Jotun Demidekk Ultimate Helmatt schilderen graag, maar niet zo vaak. Neem voor meer informatie contact op met Hout Coatings of bestel gelijk in onze webshop.

Persoonlijk advies nodig? Bel +31 (0)6 47 55 18 26. Of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.