11 Voordelen van transparante houtbeits Jotun Demidekk Strukturlasyr

Jotun Demidekk Strukturlasyr is een transparante houtbeits van bijzonder hoge kwaliteit. Nu zijn er natuurlijk meer verfproducten voor hout, ook van dezelfde fabrikant. Wanneer en waarom moet u kiezen voor precies deze beits? We leggen het uit.

Waarvoor wordt Jotun Demidekk Strukturlasyr gebruikt?

U gebruikt deze transparante houtverf voor:

 • grof gezaagd hout
 • geïmpregneerd hout
 • steigerhout
 • geperst hout
 • houten kozijnen
 • deuren
 • schuttingen
 • tuinmeubels
 • houten tuinhuizen
 • houtskeletbouw

11 Voordelen van transparante houtbeits Demidekk Strukturlasyr

 1. Door het doorzichtige effect van deze (letterlijk vertaald) "structuurglazuur" benadrukt u de houtstructuur. Die wordt mooier zichtbaar. En tegelijkertijd beschermt de verf het hout.
 2. Deze transparante houtverf brengt een mooie glanslaag aan en zorgt voor een langdurig kleurbehoud. Hiermee gebeitst hout is gewoon mooi om naar te kijken.
 3. Door de bijzondere samenstelling is het een beits die het milieu spaart. Ook de werkomstandigheden zijn comfortabel: geen doordringende geuren.
 4. Aanbrengen is een fluitje van een cent. Deze transparante houtbeits vloeit goed zodat de houtverf zich gemakkelijk over het hout laat verdelen.
 5. Strukturlasyr beschermt tegen schimmels, algen en mossen.
 6. Door de combinatie van alkyd, acrylaat en UV-blockers beschermt deze houtbeits beter dan andere transparante producten.
 7. Jotun Demidekk Strukturlasyr is geschikt voor vele houtsoorten, zowel onbehandeld als eerder behandeld hout.
 8. De duurzaamheid is, zoals bij alle Jotun-producten, legendarisch. Tot acht jaar lang hebt u er geen omkijken naar.
 9. Door het ruime aanbod aan kleuren geeft u het hout de uitstraling die u wenst.
 10. Verven met houtverf als Jotun Demidekk Strukturlasyr levert een besparing op. Een liter van deze transparante houtverf is misschien duurder dan die van sommige andere merken, maar op de lange termijn kosten die andere u meer geld - u moet immers vaker de ladder op!
 11. Wij kennen weinig houtbeits die zo snel droogt. Onder normale omstandigheden kunt u al na acht uur een tweede laag aanbrengen. Als dit nodig is, tenminste: soms volstaat één laag.

In welke kleuren is Jotun Demidekk Strukturlasyr verkrijgbaar?

Deze watergedragen beits voor buiten is verkrijgbaar in transparante mengkleuren van de Jotun Demidekk kleurenkaart voor Strukturlasyr.

Meer info en bestellen

Jotun Demidekk Strukturlasyr is een beits voor buiten, bedoeld voor grof gezaagd, geperst en geïmpregneerd hout. Het is een veelzijdig product voor iedereen die hout graag beschermt maar toch de houtstructuur wil blijven zien.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op +31 (0)6 47 55 18 26 of via het contactformulier.