Voordelen van Jotun Demidekk Oljetackfarg

De buitenbeits Jotun Demidekk Oljetäckfärg is een relatief nieuw product van Jotun. Het is een uitermate weerbestendige houtverf. In een land met een weerbarstig klimaat als Nederland is dit dan ook een uitstekende keuze als u houtverf voor buiten zoekt.

Jotun Demidekk Oljetäckfärg is ontwikkeld en getest in Noorwegen. Producent Jotun beschikt daar over een laboratorium dat tot de beste in de wereld bestaat. Het lab bevindt zich in Bergen, de meest regenachtige stad van Europa (twee op elke drie dagen valt er neerslag). Verf die hier getest wordt en goedbevonden, kan tegen een stootje.

Buitenbeits van een hoog niveau

In dit product zijn dan ook de beste oliën verwerkt die op dit moment op de markt zijn. Het resultaat is een diepe, rijke kleurkwaliteit en een enorme duurzaamheid. Wie op zoek is naar waterafstotende verf, kan zich nauwelijks iets beters wensen.

Er zijn dan ook goede redenen om voor deze houtverf te kiezen:

  • De weerbestendigheid is de grote kracht van deze verf. Getest onder barre omstandigheden in Noorwegen, een van de natste landen ter wereld, is dit houtverf die een regenbui met een glimlach ontvangt. Door de veranderingen die ons klimaat ondergaat wordt ook in Nederland en België in de toekomst meer neerslag verwacht. Met Jotun Demidekk Oljetäckfärg bent u goed voorbereid.
  • Deze buitenbeits is gebaseerd op een unieke samenstelling met een gepatenteerde technologie. Dit laatste staat ervoor garant dat er simpelweg geen kopie van dit topproduct op de markt is. Er kan er maar één de beste zijn.
  • Jotun Demidekk gebruikers schilderen graag, maar minder vaak, luidt het gevleugelde gezegde. Dit is niet anders bij Demidekk Oljetäckfärg. Het product is verbluffend duurzaam. Een woning die ermee behandeld is kan er vaak tot twaalf jaar goed tegen.
  • Deze houtverf is makkelijk aan te brengen. U hoeft er geen volleerd schilder voor te zijn. Natuurlijk wel de aanwijzingen volgen!
  • De speciale kenmerken van deze weerbestendige houtverf zorgen ervoor dat het product goed in de onbehandelde ondergrond dringt en uitstekend hecht. Het resultaat ziet er prachtig uit.
  • Jotun Demidekk Oljetäckfärg is leverbaar in alle denkbare kleuren. Jotuns unieke kleursysteem staat hiervoor garant.
  • Deze buitenbeits behoort tot de Demidekk-lijn. Deze naam staat in de schilderswereld al vele jaren voor kwaliteit. Voor de laatste verfproducten zoals Demidekk Oljetäckfärg en Ultimate is gebruikgemaakt van nieuw ontwikkelde technologie die glans en kleurstabiliteit naar een nog hoger niveau tilt.
  • Een van de beroemde voordelen van Demidekk-verf is de duurzaamheid. Deze is ook bij Jotun Demidekk Oljetäckfärg bijzonder groot. Een gevel die met deze houtverf is behandeld, hoeft tot twaalf jaar lang niet overgeschilderd te worden.

Jotun Demidekk Oljetäckfärg is te koop in onze webshop.

Voor advies of een offerte belt u +31 (0)6 47 55 18 26 of mail via het contactformulier.