Voordelen van Jotun Demidekk Terrasslasyr

De beits Jotun Demidekk Terrasslasyr is een houtglazuur speciaal ontworpen voor geïmpregneerd hout. Natuurlijk is er meer beits en houtverf op de markt. Waarom zou u deze gebruiken? We geven u acht redenen om voor Jotun Demidekk Terrasslasyr te kiezen.

 1. Terrasslasyr stoot water af en voorkomt als geen andere beits scheuren in het hout.
 2. U kunt Demidekk Terrasslasyr gebruiken voor diverse toepassingen: terrasvloeren, tuinmeubilair, hekwerk, schuttingen, poortjes enzovoort.
 3. De beits is ontwikkeld door Jotun, het Noorse kwaliteitsmerk dat beschikt over een van 's werelds meest geavanceerde verflaboratoria. Het product heeft diverse voorgangers gehad die ook tot de beste in hun soort behoorden, en is door de jaren heen nóg beter geworden.
 4. Jotun Demidekk Terrasslasyr bevat bestanddelen die schimmels en houtrot bestrijden. Ook de schadelijke effecten van UV-licht worden tegengehouden.
 5. Het is een uitermate duurzaam product. U hebt er tot drie jaar geen omkijken naar. De beits vormt geen film en laat de structuur van het hout mooi zichtbaar.
 6. Jotun Demidekk Terrasslasyr is gemakkelijk aan te brengen. U kunt uw terras vaak alweer binnen 24 uur gebruiken.
 7. Het is een watergedragen verfproduct, dus relatief milieuvriendelijk.
 8. Hebt u na het aanbrengen nog beits over? Geen probleem. De terrasglazuur is langer houdbaar dan veel andere verfproducten: tot wel drie jaar.

Jotun Demidekk Terrasslasyr aanbrengen

U hebt Jotun Demidekk Terrasslasyr gekocht en wilt de beits gaan aanbrengen. Hoe moet dat? Hier volgen nuttige tips.

 • Zorg dat de ondergrond droog en schoon is. Glanst het hout, schuur het dan mat. Gebruik voor het reinigen bij voorkeur een gespecialiseerd schoonmaakmiddel.
 • Ga niet schilderen als het koud is. De beits laat zich het best toepassen bij temperaturen boven 10 graden. Werk buiten of op een goed geventileerde plek.
 • Zorg voor een goede kwast of roller.
 • Lees de aanwijzingen op de verpakking voordat u aan de slag gaat. U vindt hier altijd de laatste informatie.
 • Bent u zover? Breng nu de eerste laag Jotun Demidekk Terrasslasyr aan. Voor het beste resultaat laat u de beits hierna drogen. Meestal kunt u na 12 uur overschilderen. U brengt dan een tweede laag aan.
 • Zorg ervoor dat de lagen niet dik zijn. De beits moet in het hout trekken. Er mag dus geen zichtbare laag gevormd worden.
 • De droogtijd is circa vier uur. Lokale afwijkingen als gevolg van temperatuur, weersomstandigheden, ventilatie en de dikte van de lagen kunnen voorkomen.

Jotun Demidekk Terrasslasyr is eenvoudig en tegen scherpe prijzen te bestellen via onze webshop. Hout Coatings biedt u alle hulp waar nodig.

Ons advies is deskundig en vrijblijvend. Meer weten? Neem gerust contact op.