11 Voordelen van terrasverf Jotun Demidekk Terrasslasyr

De transparante terrasverf Jotun Demidekk Terrasslasyr is een houtglazuur speciaal ontworpen voor geïmpregneerd hout. De beits is semi-dekkend. Dit wil zeggen dat de houtverf wel een kleur heeft, maar de structuur van de ondergrond laat doorschijnen. Het resultaat is zijdemat.

Waarvoor gebruikt u Jotun Demidekk Terrasslasyr?

Deze semi-dekkende buitenbeits wordt aanbevolen voor:

 • houten terrasvloeren
 • houten tuinmeubels
 • schuttingen
 • houten poortjes
 • hekken van hout
 • ander tuinhout

11 Voordelen van terrasverf Jotun Demidekk Terrasslasyr

 1. Terrasslasyr stoot water af, essentieel voor tuinhout, en voorkomt als geen andere beits scheuren in het hout.
 2. De beits vormt geen film en laat de structuur van het hout mooi zichtbaar. Welke kleur u ook gebruikt, het hout blijft herkenbaar als hout.
 3. Vertrouwd kwaliteit: deze buitenbeits is ontwikkeld door Jotun, het Noorse merk dat beschikt over een van 's werelds meest geavanceerde verflaboratoria.
 4. Jotun Demidekk Terrasslasyr bevat bestanddelen die schimmels en houtrot bestrijden. Ook de schadelijke effecten van UV-licht worden tegengehouden.
 5. Het product heeft diverse voorgangers gehad die ook tot de beste in hun soort behoorden, en is door de jaren heen nóg beter geworden.
 6. Het is een uitermate duurzaam product. U hebt er tot drie jaar geen omkijken naar.
 7. Jotun Demidekk Terrasslasyr is gemakkelijk aan te brengen. Iedereen kan het: een schilder inhuren is niet nodig.
 8. Deze terrasverf beschermt adequaat tegen houtrot.
 9. Snelle droogtijd. U kunt uw terras 12 uur na het aanbrengen van de tweede laag alweer gebruiken.
 10. Het is een watergedragen verfproduct, dus relatief milieuvriendelijk. Een goed gevoel, zeker ook omdat u deze terrasverf buiten gebruikt.
 11. Hebt u na het aanbrengen nog beits over? Geen probleem. De terrasglazuur is langer houdbaar dan veel andere verfproducten: tot wel drie jaar.

In welke kleuren is deze terrasverf leverbaar?

Jotun Demidekk Terrasslasyr geeft een prachtig matte uitstraling en is een in een groot aantal kleuren verkrijgbaar die allemaal de houtstructuur zichtbaar laten.

Meer info en bestellen

Jotun Demidekk Terrasslasyr is een transparante terrasverf die kleur geeft aan houten terrasvloeren, schuttingen en ander tuinhout, en het resultaat toch als hout laat uitzien. Een perfecte beits voor buiten!

Hulp nodig? Ons advies is deskundig en vrijblijvend. Neem gerust contact op.