11 Voordelen van Jotun Demidekk verf voor houten huizen

Jotun Demidekk verf is er in diverse varianten, ontwikkeld als dekkende beits voor houten huizen. De hoge kwaliteit en de verschillende mogelijkheden maken van Demidekk de meest veelzijdige en populaire productlijn van Jotun. Bij Hout Coatings hebben we al vele jaren ervaring met deze verf. We zijn er enorm tevreden over. We leggen uit waarom.

Welke soorten Jotun Demidekk verf zijn er?

Er zijn zes versies Demidekk:

De verf is bedoeld voor buitengebruik. Het product van de Noorse fabrikant Jotun biedt u als bezitter van een houten huis of andere houtbouwconstructie tal van voordelen.

Waarvoor gebruikt u Jotun Demidekk verf?

De zes versies van Jotun Demidekk verf zijn geschikt voor:

 • Houten gevels: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Dakgootconstructies: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Dakkapellen: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Overstekken: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Rabatdelen: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Houtskeletbouw: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Houtstapelbouw: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Ramen, deuren, kozijnen: Ultimate Vindu, Oljetäckfärg
 • Meubels: Ultimate Vindu, Oljetäckfärg, Terrasslasyr
 • Steigerhout: Ultimate Vindu, Oljetäckfärg
 • Terrasvloeren: Terrasslasyr
 • Schuttingen: Terrasslasyr
 • Grondlaag voor hout (primer): Oljetäckfärg
 • Grof gezaagd hout buiten: Strukturlasyr

Voordelen van Jotun Demidekk verf

 1. Jotun Demidekk houtverf en beits impregneert zeer goed in het oppervlak en geeft hierdoor een buitengewoon goede hechting. De combinatie van hoge kwaliteit bindmiddelen staat tevens garant voor een buitengewoon weerbestendige film.
 2. Het is, in elke versie, onderhoudsarme houtverf met een langdurig glansbehoud, tot wel twaalf jaar voor de Ultimate-varianten.
 3. Omdat Jotun Demidekk verf waterdamp doorlaat, blijft de vochtigheid van het hout binnen aanvaardbare grenzen.
 4. Houtverf zoals de Demidekk Ultimate-producten is elastisch, zoals vakmensen dit noemen. Krimp of uitzetting door schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid vormen daardoor geen enkel probleem. De verflaag zal er niet door barsten.
 5. Het hout wordt met deze producten sterk beschermd tegen UV-stralen en andere weersinvloeden. Of het nu warm is of vriest, uw houten huis kan er tegen.
 6. De droogtijd is kort. Al na circa twee uur kan er veelal een tweede laag worden aangebracht, al moet u wel even controleren of de eerste laag ook echt droog is.
 7. Wie Jotun Demidekk verf gebruikt bespaart feitelijk op onderhoud. De kwaliteit is zo goed dat er minder geschilderd hoeft te worden. Dit compenseert de relatief hoge aanschafprijs.
 8. De houtverf kan in duizenden kleuren worden aangemaakt; u kunt uw houten huis elke gewenste kleur geven en voor talloze tintverschillen kiezen, mocht u dat willen.
 9. Omdat de Jotun Demidekk houtverf en beits watergedragen is en oplosmiddelarm, doet u ook het milieu een plezier door voor Demidekk te kiezen.
 10. Hoewel speciaal ontwikkeld voor houten huizen en ander houtwerk, kunnen veel Jotun Demidekk producten ook worden toegepast op steenachtige ondergronden.
 11. Vertrouw op professionals: Jotun Demidekk is al vele malen als beste houtverf gekozen in de gezaghebbende tests van de Zweedse verzekeraar Folksam.

In welke kleuren is Jotun Demidekk verf leverbaar?

Vrijwel elke kleur is mogelijk. U kunt kiezen uit RAL- en NCS-kleuren, of u gebruikt de Jotun Demidekk-kleurenkaarten. Maak hieronder uw keuze:

Meer info en bestellen

Jotun Demidekk-verf is te vinden in meerdere soorten. Ze hebben één ding gemeen: kwaliteit. Hout Coatings kan de houtverf en beits van de Demidekk-lijn dan ook van harte aanraden aan iedereen met een houten huis, veranda, schutting of tuinhout.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op +31 (0)6 47 55 18 26 of mail ons via het contactformulier.