Soorten Houten Huizen

Gaat u verven, dan komt u er snel achter: het ene houten gebouw is het andere niet. Een doordachte aanpak en een goede voorbereiding is in alle gevallen essentieel voor een eindresultaat waarmee u tevreden bent. Maar niet alleen houten huizen hebben houtverf nodig. Ook houten gebouwen zoals blokhutten, chalets, schuren, tuinhuisjes en carports kunnen niet zonder de juiste lik verf. Of beits, in bepaalde situaties.

Hout Coatings licht u graag in over houtverf voor houten gebouwen, en hoe u de juiste keuze maakt. Laat onderstaande artikelen daarom niet ongelezen. Meer informatie nodig? Neem dan contact op voor pasklaar advies!

In Nederland zijn steeds meer zogenaamde Finse huizen te vinden. In Noord Europa staan veel houten Finse huizen en ze vinden hun weg steeds vaker naar andere landen.

De houten carport verven staat niet bovenaan ieders lijst en wordt daarom vaak over het hoofd gezien. Toch is het nodig - en niet moeilijk.

Gaat u een houten schuur verven? Een goed idee. Maar waaraan moet u denken en welke verf kunt u het best gebruiken?

Uw houten chalet schilderen zorgt ervoor dat deze bijzondere houten woning in topconditie blijft. Omdat er zoveel hout in is verwerkt, moet over de verfkeuze worden nagedacht.

Hoe blijft een Zweeds houten huis mooi? De duurzaamheid van een Zweeds houten huis begint bij goede materialen en de juiste toepassing ervan.

Wist u dat er in Nederland diverse Oostenrijkse houten huizen staan die kort na de Tweede Wereldoorlog door de overheid zijn geïmporteerd?

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier