Waarom wij specialist zijn in Jotun houtverf

Bij Hout Coatings werken we met Jotun houtverf. Dit is een van de grootste verfproducenten ter wereld. Kwaliteit staat bij Jotun hoog in het vaandel. Wat maakt dit zo'n vertrouwd merk?

Jotun, in Nederland geïmporteerd door Norway Coatings, is vaak op zoek naar nichemarkten en weet zich daarin te specialiseren. Producten van Jotun zijn niet altijd goedkoop, maar wel zeer goed. Op de lange termijn betalen ze zichzelf terug. Met houtverf van Jotun is overschilderen namelijk minder vaak nodig.

Jotun houtverf wereldwijd bekend

Jotun is een onderneming die nauw samenwerkt met haar klanten. Er wordt telkens naar gestreefd om de beste producten en diensten te ontwikkelen binnen de hoogste milieueisen. Het resultaat: tevreden terugkomende klanten. Jotun participeert internationaal bijvoorbeeld in de Eiffeltoren, de Queen Mary 2 en het 7-sterren hotel Burj el Arab. In Nederland behoort de Oosterscheldekering tot een groot project. Denk echter niet dat de houtverf van de Noorse fabrikant uitsluitend bedoeld is voor prestigieuze projecten zoals hierboven genoemd. U kunt er ook gewoon uw eigen huis mee schilderen.

Dekkende houtbescherming

Hout Coatings wordt gerund door mensen met passie voor hout en verf. Dat merkt u als u met ons contact hebt. Wij hebben voor Jotun gekozen omdat we het merk ook zelf gebruiken voor schilderbeurten.

Als leverancier van de Jotun houtverf zijn we er bovendien trots op dat Staatsbosbeheer exclusief heeft gekozen voor Jotun als hoofd verfleverancier. Staatsbosbeheer Dienstverlening is onderhoudt onder andere boswachterwoningen. Staatsbosbeheer is uiteraard milieubewust, en kritisch in de keuze van hun materialen.

De duurzaamheid van Jotun-producten spreekt erg aan. Zo is bijvoorbeeld Jotun Demidekk ultimate als dekkende houtbescherming een uitstekende keuze. U kunt de onderhoudsintervallen tot wel twaalf jaar vergroten. Zoals wij Staatsbosbeheer tevreden weten te houden met onze kwaliteit, moet het voor u een referentie zijn om te gaan schilderen met Jotun houtverf van Hout Coatings.

Voor een vrijblijvend advies of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier.