Houtverf - Koopadvies van Hout Coatings

Hout Coatings helpt de juiste houtverf kiezen. Wie een houten huis of ander houten object gaat schilderen wil natuurlijk niets liever dan een prachtig eindresultaat. Maar de keuze aan houtverf is overweldigend. De prijzen variëren ook sterk. Een weloverwogen advies is dan ook welkom. Hout Coatings is dé Nederlandse specialist op het gebied van houtverf en beits. Wij delen onze kennis graag met u.

Als u echt uw houten huis duurzaam wilt gaan schilderen pak dan niet dat potje wat u toevallig had staan van vorig jaar (of nog ouder). Verfproducten die open geweest zijn en langer staan dan 2-3 jaar zijn niet meer goed. Hieronder een reeks artikelen die vertellen waarop u moet letten bij de aanschaf van verf of houtbeits. 

Komt u er niet uit? U kunt ons ook bellen. Wij staan u graag te woord en geven u een vrijblijvend advies of offerte.

Houtverf kopen of kiezen voor een houten huis met het doel om het hout lang te beschermen, is waarschijnlijk niet iets wat u elke dag doet. Hout Coatings kan u van dienst zijn.

Alleen al het bouwen en verven van een houten blokhut spreekt tot de verbeelding van iedereen. Het onderkomen straalt warmte uit, een soort intimiteit.

Verfadvies is essentieel voor houten huizen en andere bouwprojecten. Verschillen in ondergrond en bouwstijl nopen tot een gedegen verfkeuze en een deskundige afweging. Hout is kwetsbaar voor invloeden van buiten.

Bij de keuze van verf speelt functionaliteit vaak een doorslaggevende rol. Voor de verduurzaming van hout is elastische verf van groot belang – een hoge mate van hardheid is een serieus minpunt.

Tijd voor houtverftips! Zelf uw houten woning (of ander gebouw) verven of beitsen kan een dankbare klus zijn. Hier leest u hoe u het beste resultaat bereikt.

Waarom is een waterdragende verf goed voor uw houten huis? Daar zijn verschillende redenen voor. Houtverf op waterbasis is milieuvriendelijker en duurzamer.

Laat u goed adviseren als u uw bestaande houtwerk gaat verven. Wij krijgen vaak de vraag hoe het zit met het overschilderen van Olympic Stain.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier