Informatie over Houtverf Kleuren

Welke houtverfkleuren passen er bij uw schilderobject? Sommige mensen hebben daar een helder beeld van. Anderen hebben geen idee welke kleur ze moeten kiezen. De meeste houtverf leverbaar in vele kleuren.

Hout Coatings adviseert in een reeks artikelen en legt uit met welke kleursystemen gewerkt wordt. Wij kunnen ook persoonlijk advies geven over verfkleuren voor uw houten huis, schutting, veranda, schuur of carport. Gewoon even bellen of mailen.

Het is niet altijd makkelijk om een verfkleur te kiezen voor uw houten huis. Bij kleur moet er gekeken worden naar de omgeving, naar interieur en exterieur.

De kleur van verfproducten heeft een bepaalde naam (bijvoorbeeld ’mosgroen’) maar ook altijd een code. Deze code kan afkomstig zijn van het NCS-systeem.

Het RAL-kleurcoderingssysteem is wereldwijd ingeburgerd en treffen we overal aan, bij kunstenaars, softwareontwikkelaars én huisschilders.

Ontdek wat je moet weten over verfkleuren voor hout. Lees meer over houtbouw en verfkleuren.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier