Houten carport schilderen?

Gaat u uw houten carport schilderen? Een goed idee. Maar waar moet u aan denken voor u aan de slag gaat?

Een houten carport is niet alleen een alternatief voor een garage. Ze draagt ook bij aan de waarde van uw bezit. Bovendien is een bouwvallig ogende carport lelijk. Goed onderhoud is daarom om meerdere redenen belangrijk.

Verf voor houten carport

Wie een nieuwe houten carport heeft, kan deze het best eerst impregneren. Met een impregneermiddel zorgt u ervoor dat het hout weerbestendig is. Wij adviseren hiervoor Jotun Visir Klar. Dit is een transparante primer die houtrot en schimmels tegenhoudt.

Is het niet de eerste schilderbeurt, bekijk dan in welke staat de carport zich bevindt. Is er sprake van houtrot? Het is essentieel om te herstellen waar nodig en het hout grondig schoon te maken.

Moet er geschilderd worden, dan dient u de juiste verf te kiezen. Houtrot begint in veel gevallen bij een verkeerde verfkeuze. Wij adviseren de producten van Jotun Demidekk, ook voor uw houten carport. De verf van het Noorse topmerk Jotun is vochtregulerend, gemakkelijk aan te brengen en bovendien leverbaar in alle mogelijke kleuren.

Met een uitstekende UV-bescherming en een prima glansbehoud kan uw houten carport er tien tot twaalf jaar tegen. Zo bent u verzekerd van een mooi plekje voor uw auto dat geen afbreuk doet aan uw woning.

Hulp nodig? Meer weten? Voor een vrijblijvend verfadvies of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier.