Alles over Hout Verven

Hout verven is iets anders dan een bakstenen muurtje een andere kleur geven. Hout schilderen betekent dat u levend materiaal bewerkt. Dit stelt eisen aan de houtverf, maar ook aan de werkwijze. Een goede voorbereiding en de juiste keuze houtverf of beits zijn uitermate belangrijk. Ook maakt het een verschil of u hout binnen gaat verven of buiten gaat schilderen.

Hout Coatings heeft met alle aspecten ruime ervaring. Deze delen wij met u op deze website maar desgewenst ook telefonisch (gratis!) of op locatie. Het schilderen van hout is op zich niet moeilijk maar moet wel in de goede volgorde gebeuren, en indien nodig met de juiste primer gepaard gaan.

Of het nu gaat om een compleet huis, een veranda of een raamkozijn, onderstaande artikelen vertellen u alles wat u moet weten over hout verven. Doe er uw voordeel mee!

Waaraan moet u denken bij het schilderen van houten kozijnen? Houten kozijnen bepalen in hoge mate het aanzicht van uw houten huis of ander gebouw.

Een huis verven is niet zo moeilijk, maar het kan altijd beter. Profiteer mee van onze ervaring met deze tips!

Houten meubels verven is een goed idee. Je verlengt de levensduur van het hout. Ook verfris je zo het meubilair en daarmee de omgeving.

Een houten trap verven of beitsen verlengt de levensduur van dit veelbelopen onderdeel van uw huis. De belangrijkste punten voor het houten trap schilderen op een rij.

Waar moet u op letten bij het verven van uw gevel? De gevel van een houten huis springt in het oog, vangt regen en wind, en vraagt extra aandacht. Lees meer in dit artikel.

Houten deuren verven is niet in alle gevallen nodig. Maar wanneer wel? En hoe pak je het dan aan?

Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat geldt ook bij het schilderen, zeker als dat in de buitenlucht gebeurt. Lees waar u op moet letten.

U gaat hout verven buiten? Deze schildertips helpen u op weg naar het beste resultaat.

Een woonboot schilderen, of de houten delen van een boot, stelt zijn eigen eisen. Wat op het vasteland gemakkelijk is, kan lastig zijn op het water. En welke verf moet je hebben?

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier