Alles over Hout Onderhoud

Regelmatig onderhoud van hout voor houten huizen, chalets, schuren en dergelijke is essentieel. Hout is levend materiaal. Wie slecht onderhoudt, krijgt hiervoor de rekening gepresenteerd.

Hout Coatings heeft vele jaren ervaring met onderhoudskwesties van houten huizen. Goed onderhoud gecombineerd met de juiste houtverf kan u letterlijk duizenden euro's schelen. Wilt u graag hulp bij het kiezen van houtverf of beits? Neem dan gerust contact met ons op. En lees zeker ook onderstaande artikelen over het onderhouden van houtwerk.

Meer advies nodig? Bel ons. Hout Coatings geeft vrijblijvend, persoonlijk advies.

Houtrot is een probleem dat begint bij een verkeerd verfsysteem of een constructiefout in de bouw. De essentie is dat het hout te vochtig wordt en het vocht niet gemakkelijk weg kan. De schimmels tasten het hout aan.

Het onderhoud van een houten vakantiehuis kan een lastige kwestie zijn omdat u er niet permanent woont. Aandachtpunten voor uw vakantiewoning.

Hoe houd je houtbouw in perfecte staat? En welke rol speelt houtverf of beits daarin?

Groene aanslag op hout kan uw gevel erg ontsieren. Meestal gaat het om algen. U kunt dit voorkomen door houtverf te gebruiken. Het behandelen van al aanwezige aanslag kan op diverse manieren.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier