Alles over Hout Beitsen

Hout beitsen is een methode om hout duurzaam te bewerken zodat u er lang van kunt genieten. Hout Coatings vertelt er meer over in onderstaande artikelen.

Nieuw hout wordt vaak gebeitst direct na het zagen. De houtnerf en het hout blijft na beitsen nog licht zichtbaar. Na een jaar of 2-3 kun je dit nogmaals doen. Maar uiteindelijk gaat 9 van de 10 houten huizen over naar dekkende verf, wat een duurzamer resultaat geeft. Toch kunnen er redenen zijn om te blijven verven in plaats van verven.

Beits is niet hetzelfde als houtverf, al kan je het ook een soort verf noemen. Desgewenst lichten wij u telefonisch in over alles wat erbij komt kijken. Wij informeren u in de volgende artikelen over het belang van beitsen, de keuze van de juiste beits en zaken om op te letten.

Waarom moet u nou hout beitsen? Waarom is het belangrijk om uw schutting te beitsen, tafels te beitsen, terras te beitsen, tuinhuisje te beitsen enzovoort.

Verffabrikant Jotun produceert ook beits. Hier leest u er meer over, en waarom wij beitsen van Jotun aanbevelen.

Steigerhout beitsen is belangrijk. Dan bedoelen we niet alleen het steigerhout aan de waterkant, maar ook meubilair gemaakt van dit hout. Hier leest u hoe en waarom u dit moet beitsen.

Voor gratis advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of mail ons via het contactformulier