Beits Kleuren - 2in1 Houtbeits Groene Beits

Voor de Inno Coatings 2in1 Houtbeits hebben wij speciaal een kleurenkaart gemaakt groene beits. Hier ziet u verschillende groene beits tinten die u kunt gebruiken voor uw houten project. U kunt deze kleurenkaart gebruiken voor inspiratie en ideeën. Let op dat het eindresultaat een som is van verschillende afwerkingen. Het is een goed idee om daar van te voren goed over na te denken. Hieronder wordt er uit gelegd welke verschillende afwerkingen gekozen kunnen worden en hoe deze het houtwerk beïnvloeden. 

Zo kunt u kiezen uit:

  • Glansgraad
  • Verschillende tinten groene beits
  • Semi transparant of dekkend

Glansgraad

De Inno Coatings 2in1 houtbeits is in verschillende glansgraden te maken. U kunt kiezen uit een zijdeglans en een matte afwerking. Een zijdeglans afwerking ligt tussen een hoogglans en een matte afwerking in en is de meest gekozen glansgraad. U kunt u misschien voorstellen dat deze keuze een grote invloed heeft op het eindresultaat. Een zijdeglans afwerking zal iets meer licht reflecteren dan een matte afwerking. Een matte afwerking geeft een doffe afwerking en wordt vaak gebruikt voor houten schuren of bijvoorbeeld steigerhouten meubels. Een zijdeglans afwerking wordt vaak gebruikt voor ramen, deuren en delen van een houten huis.

Verschillende tinten groene beits

De groene beits kleuren op deze kleurenkaart zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden die deze beits biedt. U kunt namelijk alle RAL beits kleuren kiezen voor deze beits. De groene kleuren op deze pagina zijn de meest gebruikte kleuren die bij ons besteld worden. U kunt de verschillende RAL kleuren zien met de aantal aangebrachte lagen. Ook kunt u zien hoe de kleur er uitziet als er met 1,2 of die lagen gewerkt wordt. Het is logisch dat de kleuren harder en duidelijker worden als er meer lagen aangebracht worden. 1 laag wordt alleen binnen gebruikt omdat 1 laag niet voldoende bescherming biedt buiten. Met 2 of 3 lagen geeft de beits een uitstekende bescherming buiten. Wij hebben ook de volledige kleurenkaart van de Inno Coatings 2in1 Houtbeits.

Semi transparante of dekkende groene beits

Dan heeft u nog keuze of de beits dekkend of semi-transparant moet zijn, niet geheel onbelangrijk want er is een relatief groot verschil tussen deze 2. Bij een dekkende afwerking krijgt de ondergrond een effen en dekkende kleur. Dus de ondergrond is niet meer zichtbaar. U ziet dit afgebeeld op de kleurenkaart hieronder. De kleuren aan de linkerkant zijn de semi-transparante kleuren, de kleuren aan de rechter kant zijn dekkend. U kunt hiervoor de 2in1 groene beits gebruiken.

Wilt u de ondergrond blijven zien dan kunt u hiervoor 2in1 semi-transparante groene beits gebruiken. Hiervoor geldt wel: hoe meer lagen er aangebracht worden hoe minder de ondergrond zichtbaar blijft. Let op dat het eindresultaat altijd de som is van de kleur van de ondergrond en de kleur van de aangebrachte beits.

Meest gebruikte groene beits tinten

  • RAL 6009
  • RAL 6012
  • RAL 6017
  • RAL 6025
  • RAL 6028

groene beits tinten

groene beits tinten

groene beits tinten

groene beits tinten