Tuinhuis beitsen

tuinhuis beitsenEen tuinhuis heeft aardig wat te doorstaan qua weer en wind. Wilt u dat het hout van uw tuinhuis lang mee gaat dan bent u genoodzaakt het hout te behandelen. De beste bescherming voor uw tuinhuis is een dekkende beits. Hierdoor wordt het hout optimaal beschermt tegen vocht en UV-straling. U kunt echter ook een semi-transparante beits kiezen, hierbij blijft de ondergrond meer zichtbaar maar wordt het hout iets minder beschermt. Op deze pagina vind u alle artikelen die bruikbaar kunnen zijn bij het beitsen van uw tuinhuis. U vind hier onze werkwijzers, maar ook een aantal voorbeelden van tuinhuizen die al behandeld zijn. Wilt u meer informatie over het beitsen van uw tuinhuis, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Tuinhuis beitsen - Werkwijzer transparante beits
In deze werkwijzer kunt u alles lezen over het semi-transparant beitsen van een tuinhuis. U kunt lezen hoe u de klus het beste aan kunt pakken en u kunt lezen welke producten er vaak worden gebruikt. Bovendien staat er beschreven welke kleuren het meest populair zijn en welke gekozen kunnen worden in combinatie met de beits producten.

Tuinhuis beitsen - Werkwijzer dekkende beits
Het dekkend beitsen van een tuinhuis is geen probleem met de juiste producten. Welke producten dit zijn en hoe u deze het beste aan kunt brengen kunt u lezen in deze werkwijzer. Een dekkende beits kan vaak gemengd worden in vele verschillende kleuren, u vind in deze werkwijzer de meest populaire kleuren. 

Projecten Tuinhuis beitsen

U gaat misschien zelf aan de gang met het beitsen van uw tuinhuis, dan is het fijn om een aantal voorbeelden te zien van tuinhuizen die al een keer behandeld zijn met een dekkende of semi-transparante beits. Hieronder vind u een aantal voorbeelden hiervan.

Tuinhuis beitsen - veel gestelde vragen

Er worden dagelijks vele vragen gesteld over het beitsen van een tuinhuis. Welke beits kan ik heb beste gebruiken of kan ik een geïmpregneerd tuinhuis beitsen? Wij hebben voor u de meeste gestelde vragen beantwoord en bij elkaar gezet. Heeft u naderhand nog vragen dan kunt u ons uiteraard vrijblijvend bellen. 

BEL GERUST

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u meer weten over het beitsen van uw tuinhuis, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies: 06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.