Steigerhout is een populair begrip waarmee vaak meerdere soorten naaldhout worden aangeduid zoals douglas- en grenenhout. Soms is het ook een synoniem voor grof gezaagd vurenhout. Het wordt gebruikt voor tuinhuisjes, veranda's, terrassen, trappen en nog veel meer. Onbehandeld wordt steigerhout na enige tijd grijs. Wij raden aan om steigerhout altijd te beitsen zodat u de levensduur verlengt en het hout er mooi blijft uitzien. Wij hebben een groot aantal artikelen voor u waarin we alles uitleggen. Hebt u nog vragen na het lezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies, afgestemd op uw situatie.

Steigerhout beitsen - Transparant Werkwijzer
Steigerhout beitsen kan prima gedaan worden met de juiste producten. Lees hier meer over welke producten u het beste kunt gebruiken en hoe u de klus aan moet pakken. In deze werkwijzer behandelen we het transparant afwerken van hout.

Steigerhout beitsen - Dekkend Werkwijzer
Het steigerhout op een dekkende manier beitsen is ook een mogelijkheid. In deze werkwijzer bespreken wij u welk product u het beste kunt gebruiken. Bij dekkend afwerken is de ondergrond van het hout niet meer zichtbaar.

 

Bel gerust

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u meer weten over steigerhout beitsen, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies: 06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.