Red Cedar Beitsen - Overzicht

red cedar beitsenRed Cedar beitsen wordt vaak gedaan. Maar waar moet u op letten bij het beitsen? Veel houten huizen hebben red cedar gevelbekleding. Western red cedar (cederhout) heeft een speciale eigenschap: een opvallende natuurlijke vergrijzing. Er bestaan veel misverstanden over. Want moet je dit hout wel beitsen? En moet je dan dekkend beitsen of transparant beitsen? Wij hebben een groot aantal artikelen voor u waarin we alles uitleggen. Zoals altijd: hebt u nog vragen na het lezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies, afgestemd op uw situatie.

Red Cedar beitsen - dekkend werkwijzer
Red cedar dekkend beitsen kan noodzakelijk zijn als het hout niet meer de gewenste uitstraling heeft. Het hout zal na loop van tijd namelijk vergrijzen en niet iedereen vind dit mooi. Met een dekkende beits kan het hout gemakkelijk overgebeitst worden. Wilt u weten hoe? leest u dan dit artikel.

Red Cedar beitsen - Transparant werkwijzer
Als u liever de structuur van het hout wilt blijven zien maar het hout een transparante kleur wilt geven dan kunt u ervoor kiezen om het hout te beitsen. In dit artikel bespreken we hoe u dit het beste aan kunt pakken en met welke producten.

Red cedar beitsen - Planken dekkend beitsen
Planken van red Cedar worden vaak gebeitst. Dit vanwege het verlies van de oorspronkelijke kleur. Er kan veel verschil van kleur ontstaan als de zon niet gelijkmatig op het hout schijnt. Welke het zelden doet. Het dekkend beitsen van het hout geeft het weer een mooi uiterlijk.

Red Cedar beitsen - behandelen
Welke mogelijkheden zijn er om Red Cedar te behandelen en hoe pak ik dit aan? In dit artikel leggen we de verschillen uit en vertellen we u waar u voor op moet passen. Red Cedar behandelen wordt vaak gedaan maar het eindresultaat kan erg verschillen. Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste producten die passen bij uw gewenste eindresultaat.

Red cedar beitsen - Onderhoud
Hoe kunt u het beste uw Red Cedar mooi houden? Welke producten zijn er nodig en hoe gaat u het beste te werk al het hout beschadigd is? In dit artikel helpen wij u op weg en geven u tips over het onderhoud van uw Red Cedar. Red Cedar is nog steeds een natuur product en wordt beïnvloed door weer en wind. Twijfelt u over het onderhouden van uw Red Cedar dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Red Cedar Beitsen - Veel gestelde vragen
Wilt u meer weten over Red Cedar beitsen dan hebben wij hier een overzicht van de meest gestelde vragen over Red Cedar beitsen. Voordat u aan de gang gaat met beitsen van Red Cedar is het belangrijk dat de klus goed is voorbereidt en dat u weet hoe het gewenste eindresultaat moet zijn. Zeker met beits kleuren en de kleur van de ondergrond kan dit lastig zijn. Laat u van te voren dus goed informeren over de mogelijkheden.

 

Bel gerust

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u meer weten over het Red Cedar beitsen, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies: 06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.