Meranti Hout Beitsen

Meranti hout is een tropisch hardhout dat veel verwerkt wordt in raamkozijnen, deuren, trappen, veranda's, balustrades maar ook wel gevels en tuinhout. Het is een houtsoort die lang meegaat op voorwaarde dat meranti regelmatig behandeld wordt. Anders is het vrij kwetsbaar. Wij hebben een aantal artikelen voor u waarin we alles uitleggen. Hieronder zijn de links. Hebt u nog vragen na het lezen ervan, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven graag advies, afgestemd op uw situatie.

Werkwijzer voor Meranti dekkend beitsen
Met deze werkwijzer vertellen wij u hoe u het beste uw Meranti hout dekkend kunt beitsen. U kunt hier tips vinden over de voorbereiding en welke producten u het beste kunt gebruiken. 

Werkwijzer voor Meranti transparant beitsen
Wilt u de structuur en de kleur van het hout blijven zien, dan kunt u uw Meranti hout beitsen. Hier vind u onder andere de verschillende kleuren en producten. Voor vragen over de producten en kleuren kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bel gerust

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u meer weten over het behandelen van Meranti hout, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies: 06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.