Door Lariks hout te beitsen gaat het hout langer mee en blijft het hout een mooie uitstraling houden. Lariks is een populaire dennensoort waarvan het hout wordt toegepast in ramen, deuren, gevels, hekwerk, pergola's, schuren, veranda's, trappen en nog veel meer. Het is hout met een gemiddelde levensduur dat onbehandeld op een natuurlijke manier vergrijst. Wij raden aan om lariks altijd te behandelen zodat u er langer plezier van hebt en het hout er mooi blijft uitzien. Wij hebben een groot aantal artikelen voor u waarin we alles uitleggen. Hebt u nog vragen na het lezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies, afgestemd op uw situatie.

Werkwijzer voor Lariks beitsen - Dekkend
In deze werkwijzer vertellen wij u hoe u uw Lariks het beste kunt beitsen. In dit geval vertellen wij u over het dekkend beitsen van het Lariks. Bij het dekkend beitsen geeft de beits een effen dekkende kleur aan het hout en is de ondergrond niet meer zichtbaar. Wij vertellen u hoe u het beste te werk kunt gaan en geven u tips over beits kleuren.

Werkwijzer voor Lariks beitsen - Transparant
Bij het transparant beitsen van Lariks blijft de ondergrond meer zichtbaar. Wij geven u tips over hoe u het beste kunt behandelen en geven u tips over de keuze van kleur. Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen over het behandelen van Lariks dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Bel gerust

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u meer weten over lariks beitsen, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies: 06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.