Houten Huis Beitsen

Houten huis beitsenEen houten huis beitsen is een vak apart. Er zijn vele verschillende soorten houten huizen. Onderhoud en beitsen van houten huizen vraagt dus om vakkennis. Per soort houten huis proberen we in de onderstaande artikelen een uitleg te geven waar u aan moet denken bij de behandeling. Toch kan het zo zijn dat uw situatie net even anders is. Daarom raden we aan om altijd even te bellen voor vrijblijvend advies. Zeker bij zulke grote projecten is ondersteuning voor, tijdens en na heel fijn.

Houten Chalet Dekkend Beitsen
Een houten chalet kan met de juiste producten prima behandeld worden met een transparante of dekkende beits. In dit artikel gaan we in op het dekkend beitsen van het chalet. We behandelen welke producten u het beste kunt gebruiken hiervoor en hoe u de klus het beste aan kunt pakken. Wilt u na het leze van dit artikel meer weten over de producten of over de kleuren, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Zweeds Huis Dekkend Beitsen
Zweedse huizen hebben een houtskeletbouw als basis. Omdat er veel hout wordt gebruikt als afwerking is de keuze van de beits ook erg belangrijk. Een beits kan het hout jarenlang beschermen tegen de weersinvloeden mits op de juiste manier aangebracht. In dit artikel vertellen wij u welke producten het meest geschikt zijn en waar u op moet letten. 

Fins Houten Huis Dekkend Beitsen
Een Fins houten huis is erg gevoelig voor vocht en temperatuurschommelingen en het is dus belangrijk dat het hout goed beschermt wordt. Door het verschil in temperatuur kan het hout zowel uitzetten als krimpen. Bij het gebruik van de verkeerde beits kunnen er scheuren in de beits laag ontstaan waardoor het hout minder beschermt wordt. Door een beits te kiezen die met het hout meebeweegt zal het hout langer beschermt worden, of het nu zomer of winter is. 

Houten Blokhut Dekkend Beitsen
Een houten blokhut is oorspronkelijk een houten huis dat volgens een specifieke methode werd gebouwd namelijk houtmassiefbouw. Er zijn vele verschillende soorten blokhutten en tegenwoordig wordt de term blokhut gebruikt voor tal van houten bouwwerken. Het behandelen van deze bouwwerken kan zowel met een transparante beits als met een dekkende beits. In dit artikel gaan we in op het dekkend beitsen. We behandelen welke producten het meest geschikt zijn en hoe u het beste de klus aan kunt pakken.

 

Bel gerust

Wilt u graag beits kopen of meer weten over onze beits producten bel of mail ons dan. Hout Coatings heeft veel ervaring met het adviseren van beits producten voor verschillende toepassingen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies:  06-47551826. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen over uw houten huis beitsen via ons contactformulier

Direct aan de slag? Beits kopen doet u gemakkelijk en veilig in onze webshop.