Grenen beitsen kan worden gedaan met een transparante of een dekkend beits. De keuze hiervan is afhankelijk van het gewenste eindresultaat. Grenen is hout van een sterke Noord-Europese dennensoort en is heel populair. Grenenhout is veelzijdig. Het wordt gebruikt voor kozijnen, gevels, schuurtjes, veranda's, deuren, trappen en nog veel meer. Grenen is licht van kleur en wordt onbehandeld langzaam grijs. Wij raden aan om grenen altijd te behandelen zodat u de levensduur verlengt en het hout er mooi blijft uitzien. Wij hebben een groot aantal artikelen voor u waarin we alles uitleggen. Hebt u nog vragen na het lezen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies, afgestemd op uw situatie.

Werkwijzer voor Grenen beitsen - Dekkend
Met deze werkwijzer vertellen wij u hoe u het beste uw Grenen dekkend kunt beitsen. U kunt hier tips vinden over de voorbereiding en welke producten u het beste kunt gebruiken. In dit artikel wordt het dekkend beitsen beschreven, hiermee geeft u het hout een dekkende effen afwerking en is de kleur van de ondergrond niet meer zichtbaar.

Werkwijzer voor Grenen beitsen - Transparant
Bij het transparant beitsen van Grenen is het belangrijk om te weten welke producten het beste bij uw project passen. In dit artikel adviseren wij over producten maar ook over de werkwijze. We bespreken hier het transparant afwerken van het Grenen, bij deze behandeling wordt er dus kleur aan het hout gegeven maar blijft de kleur van de ondergrond nog zichtbaar.

 

Bel gerust

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u meer weten over grenen beitsen, bel ons dan. Hout Coatings kan u voorzien van advies op maat over alle soorten beits, primers en schoonmaakmiddelen voor houten huizen.

Bel direct voor gratis, deskundig productadvies: 06-47551826. U kunt ook contact opnemen via het Hout Coatings contactformulier.