Jotun Demidekk Vindu Ervaringen en Gebruik

Onze Jotun Demidekk Ultimate Vindu ervaringen. Jotun Demidekk Ultimate Vindu wordt gebruikt als is de beits voor kozijnen en al uw houtwerk buiten. Hieronder leest u meer over onze ervaringen met deze kozijnen beits. Jotun Demidekk Ultimate Vindu maakt deel uit van het beroemde Demidekk-gamma, de veelzijdige en populaire productlijn van de Noorse specialist in beits. Het is een zeer goed dekkende buitenbeits op waterbasis, toepasbaar op zowel nieuw als eerder gebeitst houtwerk.


Jotun Demidekk Ultimate Vindu gebruik

Deze dekkende beits is geschikt voor:

 • kozijnen
 • ramen
 • deuren
 • meubels
 • steigerhout
 • dakgoten
 • omheiningen
 • balustrades
 • plastic en metaal (mits voorbehandeld met geschikte primer).


Jotun Demidekk Ultimate Vindu voordelen

 1. Ramen die zijn gebeitst met deze beits zien er voor lange tijd uit alsof ze gisteren zijn gebeitst. De duurzaamheid is werkelijk verbluffend.
 2. De alkydolie in deze beits impregneert diep in de ondergrond en geeft een zeer sterke hechting.
 3. De kleur is van superieure kwaliteit en het glansbehoud langdurig.
 4. Zuinig in gebruik: 6-9 m2 fijnbezaagd hout per liter, of 10-12 m2 geschaafd hout per liter.
 5. Jotun Demidekk Vindu is niet alleen beits voor kozijnen. Het product is veelzijdig en ook geschikt voor tuinmeubels en zelfs voor roestvrij staal. U kunt er desgewenst uw dakgoot mee schilderen.
 6. Door de lange duurzaamheid hoeft er veel minder gebeitst te worden. Wie de kosten berekend op jaarbasis ziet dat deze beits per saldo goedkoper is dan de concurrentie.
 7. Deze buitenbeits heeft een hoge elasticiteit. Dit voorkomt barsten door uitzettend hout en verlaagt de kans op houtrot.
 8. Het product is slijtvast en waterbestendig. Conserveermiddelen in deze beits houden schimmels tegen. Laat de regen maar vallen.
 9. De kleurvaste pigmenten in deze dekkende buitenbeits beschermen de houten ondergrond tegen de schadelijke werking van UV-stralen.
 10. De droogtijd is kort. U hebt snel plezier van uw pas behandelde raamkozijn.
 11. Ulitmate Vindu plakt niet op tochtstrips, waardoor de kozijnen de dag na het beitsen al gewoon geopend kunnen worden zonder "plakeffect".


In welke beitskleuren leverbaar?

Jotun Demidekk Ultimate Vindu is verkrijgbaar in alle RAL- en NCS-kleuren. Dit betekent feitelijk in alle kleurnuances die het menselijk oog kan waarnemen. Overigens denken wij graag met u mee bij het kiezen van de juiste beitskleuren. Gewoon even bellen.

 

Beits bestellenKwaliteit en ervaring 

Zoekt u beits voor kozijnen, deuren en houtwerk buiten, dan staat Jotun Demidekk Ultimate Vindu snel op uw lijstje. Met onderhoudsintervallen tot 12 jaar is dit typisch zo'n Jotun beits die u graag maar niet vaak doet beitsen. Voor meer details mag u altijd contact met ons opnemen.

Voor advies kunt u contact opnemen op +31 (0)6 47 55 18 26 of via het contactformulier van Hout Coatings.