Jotun Demidekk Verf Ervaringen en Gebruik

Onze Jotun Demidekk verf ervaringen. Jotun Demidekk verf wordt gebruikt in diverse varianten, ontwikkeld als beits voor hout. De hoge kwaliteit en de verschillende mogelijkheden maken van Demidekk de meest veelzijdige en populaire productlijn van Jotun. Bij Hout Coatings hebben we al vele jaren ervaring met deze verf. Hieronder leest u meer over onze ervaringen met deze beits.


Soorten Jotun Demidekk

De verf is bedoeld voor buitengebruik. Het product van de Noorse fabrikant Jotun biedt u als bezitter van een houten huis of andere houtbouwconstructie tal van voordelen. Er zijn zes versies Demidekk:

 

Jotun Demidekk verf gebruik?

De zes versies van Jotun Demidekk verf zijn geschikt voor:

 • Houten gevels: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Dakgootconstructies: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Dakkapellen: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Overstekken: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Rabatdelen: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Houtskeletbouw: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Houtstapelbouw: Ultimate Täckfärg, Ultimate Helmatt
 • Ramen, deuren, kozijnen: Ultimate Vindu, Oljetäckfärg
 • Meubels: Ultimate Vindu, Oljetäckfärg, Terrasslasyr
 • Steigerhout: Ultimate Vindu, Oljetäckfärg
 • Terrasvloeren: Terrasslasyr
 • Schuttingen: Terrasslasyr
 • Grondlaag voor hout (primer): Oljetäckfärg
 • Grof gezaagd hout buiten: Strukturlasyr


Jotun Demidekk verf voordelen

 1. Jotun Demidekk houtverf en beits impregneert zeer goed in het oppervlak en geeft hierdoor een buitengewoon goede hechting. De combinatie van hoge kwaliteit bindmiddelen staat tevens garant voor een buitengewoon weerbestendige film.
 2. Het is, in elke versie, onderhoudsarme houtverf met een langdurig glansbehoud, tot wel twaalf jaar voor de Ultimate-varianten.
 3. Omdat Jotun Demidekk verf waterdamp doorlaat, blijft de vochtigheid van het hout binnen aanvaardbare grenzen.
 4. Houtverf zoals de Demidekk Ultimate-producten is elastisch, zoals vakmensen dit noemen. Krimp of uitzetting door schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid vormen daardoor geen enkel probleem. De verflaag zal er niet door barsten.
 5. Het hout wordt met deze producten sterk beschermd tegen UV-stralen en andere weersinvloeden. Of het nu warm is of vriest, uw houten huis kan er tegen.
 6. De droogtijd is kort. Al na circa twee uur kan er veelal een tweede laag worden aangebracht, al moet u wel even controleren of de eerste laag ook echt droog is.
 7. Wie Jotun Demidekk verf gebruikt bespaart feitelijk op onderhoud. De kwaliteit is zo goed dat er minder geschilderd hoeft te worden. Dit compenseert de relatief hoge aanschafprijs.
 8. De houtverf kan in duizenden kleuren worden aangemaakt; u kunt uw houten huis elke gewenste kleur geven en voor talloze tintverschillen kiezen, mocht u dat willen.
 9. Omdat de Jotun Demidekk houtverf en beits watergedragen is en oplosmiddelarm, doet u ook het milieu een plezier door voor Demidekk te kiezen.
 10. Hoewel speciaal ontwikkeld voor houten huizen en ander houtwerk, kunnen veel Jotun Demidekk producten ook worden toegepast op steenachtige ondergronden.
 11. Vertrouw op professionals: Jotun Demidekk is al vele malen als beste houtverf gekozen in de gezaghebbende tests van de Zweedse verzekeraar Folksam.


Welke kleuren leverbaar?

Vrijwel elke kleur is mogelijk. U kunt kiezen uit RAL- en NCS-kleuren, of u gebruikt de Jotun Demidekk-kleurenkaarten. Maak hieronder uw keuze:


Kwaliteit en ervaring

Bel voor houtverf of beits

Jotun Demidekk-verf is te vinden in meerdere soorten. Ze hebben één ding gemeen: kwaliteit. Demidekk geldt al meer dan veertig jaar als de nummer 1 op het gebied van houtbescherming. Dit wordt onderstreept door kopposities in meerdere gezaghebbende tests. Hout Coatings kan de houtverf en beits van de Demidekk-lijn dan ook van harte aanraden aan iedereen met een houten huis of houten object. 

Persoonlijk advies nodig? Bel +31 (0)6 47 55 18 26. Of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier van Hout Coatings.