Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg Ervaringen en Gebruik

Lees onze Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg ervaringen. Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg wordt gebruikt als een dekkende beits op waterbasis. Het is een zijdeglans dekkende beits op waterbasis. Hieronder leest u meer over onze ervaringen met deze beits.


Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg gebruik

Deze dekkende buitenbeits is geschikt voor:

 • houten gevels
 • houtrijke gevelelementen
 • dakgoten met hout
 • dakkapellen
 • overstekken
 • rabatdelen
 • houtstapelbouw
 • houtskeletbouw
 • kozijnen
 • schuttingen
 • vele soorten tuinhout

 

Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg voordelen

 1. Het woongenot is optimaal. Doordat de beits zeer lang kleur en glans behoudt, ziet uw houten woning er altijd mooi uit. Demidekk Ultimate Täckfärg accentueert de houtstructuur. U blijft altijd zien dat u in een houten huis woont.
 2. Uw huis behoudt zijn waarde. Een veilig gevoel in economisch onzekere tijden.
 3. De hoge kwaliteit van de beits zorgt ervoor dat behandelen voor lange tijd onnodig is. Jotun noemt twaalf jaar als periode waarin de woning onderhoudsarm zal zijn. Minder werk dus.
 4. Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg is zeer goed bestand tegen regen, vorst, UV-straling en grote verschillen in temperatuur. De weerbestendigheid is indrukwekkend.
 5. Schimmels en algen krijgen geen kans; houtrot wordt voorkomen, want het hout blijft in topconditie.
 6. Door de bescherming die deze beits aan de buitenkant biedt blijft zelfs het binnenmilieu gevrijwaard van de nadelen van schimmelvorming en overtollig vocht. Deze dekkende beits verbetert de leefkwaliteit aan de andere kant van de gevel!
 7. Demidekk Ultimate Täckfärg is gemaakt op waterbasis en arm aan oplosmiddelen. Dit betekent dat de beits relatief milieuvriendelijk is.
 8. Doordat uw gevel onderhoudsarm is en u minder hoeft te behandelen, bent u op termijn aan beitsen minder geld kwijt.
 9. U kunt eindeloos variëren in kleur en uw huis bij elke beitsbeurt in een nieuw jasje steken.
 10. Het aanbrengen van Jotun Demidekk Ultimate is niet moeilijk. U kunt het makkelijk zelf. Wel de instructies volgen en de gebruiksaanwijzing lezen!
 11. Fabrikant Jotun laat zich leiden door wetenschappelijk onderzoek én de praktijkervaring van honderdduizenden Jotun-klanten. Een evenwichtig product dat theorie en praktijk verenigt.


Welke kleuren leverbaar?

Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Jotun heeft een eigen inspirerend kleursysteem, maar ook RAL- en NCS-kleuren zijn mogelijk.

Hout Coatings houtverf en beits

 

Kwaliteit en ervaring

Met Jotun Demidekk Ultimate Tackfarg haalt u een uitstekende dekkende beits in huis waarvan de kwaliteiten over de hele wereld bewezen zijn. Jotun Demidekk Ultimate Täckfärg, vroeger Jotun Optimal, geldt al meer dan veertig jaar als de nummer 1 op het gebied van houtbescherming. Dit wordt onderstreept door kopposities in meerdere gezaghebbende tests. 

Persoonlijk advies nodig? Bel +31 (0)6 47 55 18 26. Of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier van Hout Coatings.