Jotun Demidekk Terrasslasyr Ervaringen en Gebruik

Onze Jotun Demidekk Terrasslasyr ervaringen. Jotun Demidekk Terrasslasyr wordt gebruikt als een  transparante terras beits met een houtglazuur speciaal ontworpen voor geïmpregneerd hout. De terrasbeits is semi-dekkend. Dit wil zeggen dat de beits wel een kleur heeft, maar de structuur van de ondergrond laat doorschijnen. Hieronder leest u meer over onze ervaringen met deze beits.


Jotun Demidekk Terrasslasyr gebruik

Deze semi-dekkende buitenbeits wordt aanbevolen voor:

 • houten terrasvloeren
 • houten tuinmeubels
 • schuttingen
 • houten poortjes
 • hekken van hout
 • ander tuinhout


Jotun Demidekk Terrasslasyr voordelen

 1. Terrasslasyr stoot water af, essentieel voor tuinhout, en voorkomt als geen andere beits scheuren in het hout.
 2. De beits vormt geen film en laat de structuur van het hout mooi zichtbaar. Welke kleur u ook gebruikt, het hout blijft herkenbaar als hout.
 3. Vertrouwd kwaliteit: deze buitenbeits is ontwikkeld door Jotun, het Noorse merk dat beschikt over een van 's werelds meest geavanceerde verflaboratoria.
 4. Jotun Demidekk Terrasslasyr bevat bestanddelen die schimmels en houtrot bestrijden. Ook de schadelijke effecten van UV-licht worden tegengehouden.
 5. Het product heeft diverse voorgangers gehad die ook tot de beste in hun soort behoorden, en is door de jaren heen nóg beter geworden.
 6. Het is een uitermate duurzaam product. U hebt er tot drie jaar geen omkijken naar.
 7. Jotun Demidekk Terrasslasyr is gemakkelijk aan te brengen. Iedereen kan het: een schilder inhuren is niet nodig.
 8. Deze terras beits beschermt adequaat tegen houtrot.
 9. Snelle droogtijd. U kunt uw terras 12 uur na het aanbrengen van de tweede laag alweer gebruiken.
 10. Het is een watergedragen beits product, dus relatief milieuvriendelijk. Een goed gevoel, zeker ook omdat u deze terras beits buiten gebruikt.
 11. Hebt u na het aanbrengen nog beits over? Geen probleem. De terrasglazuur is langer houdbaar dan veel andere beitsproducten: tot wel drie jaar.


Welke kleuren leverbaar?

Jotun Demidekk Terrasslasyr geeft een prachtig matte /zijdeglans uitstraling en is een in een groot aantal kleuren verkrijgbaar die allemaal de houtstructuur zichtbaar laten.

Bel voor houtverf en beits

 

Kwaliteit en ervaring

Jotun Demidekk Terrasslasyr is een transparante terras beits die kleur geeft aan houten terrasvloeren, schuttingen en ander tuinhout, en het resultaat toch als hout laat uitzien. Een perfecte beits voor buiten. Deze is ontwikkeld en getest in Noorwegen door producent Jotun. Beits getest in Noorwegen welke vervolgens goed bevonden is, kan tegen een stootje. 

Persoonlijk advies nodig? Bel +31 (0)6 47 55 18 26. Of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier van Hout Coatings.