Jotun Demidekk Strukturlasyr Ervaringen en Gebruik

Onze Jotun Demidekk Strukturlasyr ervaringen. Jotun Demidekk Strukturlasyr wordt gebruikt als een transparante houtbeits van bijzonder hoge kwaliteit. Hieronder leest u meer over onze ervaringen met deze beits. Het is in wezen een variant op de andere Demidekk Ultimate-soorten. 


Jotun Demidekk Strukturlasyr gebruik

U gebruikt deze transparante beits voor:

 • grof gezaagd hout
 • geïmpregneerd hout
 • steigerhout
 • geperst hout
 • houten kozijnen
 • deuren
 • schuttingen
 • tuinmeubels
 • houten tuinhuizen
 • houtskeletbouw


Jotun Demidekk Strukturlasyr voordelen

 1. Door het doorzichtige effect van deze (letterlijk vertaald) "structuurglazuur" benadrukt u de houtstructuur. Die wordt mooier zichtbaar. En tegelijkertijd beschermt de beits het hout.
 2. Deze transparante beits brengt een mooie glanslaag aan en zorgt voor een langdurig kleurbehoud. Hiermee gebeitst hout is gewoon mooi om naar te kijken.
 3. Door de bijzondere samenstelling is het een beits die het milieu spaart. Ook de werkomstandigheden zijn comfortabel: geen doordringende geuren.
 4. Aanbrengen is een fluitje van een cent. Deze transparante houtbeits vloeit goed zodat de beits zich gemakkelijk over het hout laat verdelen.
 5. Strukturlasyr beschermt tegen schimmels, algen en mossen.
 6. Door de combinatie van alkyd, acrylaat en UV-blockers beschermt deze houtbeits beter dan andere transparante producten.
 7. Jotun Demidekk Strukturlasyr is geschikt voor vele houtsoorten, zowel onbehandeld als eerder behandeld hout.
 8. De duurzaamheid is, zoals bij alle Jotun-producten, legendarisch. Tot acht jaar lang hebt u er geen omkijken naar.
 9. Door het ruime aanbod aan kleuren geeft u het hout de uitstraling die u wenst.
 10. Beitsen met beits als Jotun Demidekk Strukturlasyr levert een besparing op. Een liter van deze transparante beits is misschien duurder dan die van sommige andere merken, maar op de lange termijn kosten die andere u meer geld - u moet immers vaker de ladder op!
 11. Wij kennen weinig houtbeits die zo snel droogt. Onder normale omstandigheden kunt u al na acht uur een tweede laag aanbrengen. Als dit nodig is, tenminste: soms volstaat één laag.

Bellen voor beits en houtverf

Welke kleuren leverbaar?

Deze watergedragen beits voor buiten is verkrijgbaar in transparante mengkleuren van de Jotun Demidekk kleurenkaart voor Strukturlasyr.

 

Kwaliteit en ervaring

Jotun Demidekk Strukturlasyr is een beits voor buiten, bedoeld voor grof gezaagd, geperst en geïmpregneerd hout. Het is een veelzijdig product voor iedereen die hout graag beschermt maar toch de houtstructuur wil blijven zien. Ontwikkeld door Jotun in Noorwegen. Een land waar er veel wordt verwacht van een beits omdat weer zo intense kan zijn.

Persoonlijk advies nodig? Bel +31 (0)6 47 55 18 26. Of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier van Hout Coatings.